Toysdaily 玩具日報

查看: 31011|回復: 171

[新品消息] METAMOR-FORCE 勇者指令 Dagwon / 達古奧

METAMOR-FORCE 勇者指令ダグオン ファイヤーダグオン(センチネルストア特典付)
售價:42,790 yen
發售日:2023年12月

多圖1:https://bbs.toysdaily.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=469802&pid=8192488&fromuid=5
多圖2:https://bbs.toysdaily.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=469802&pid=8192500&fromuid=5

====== ====== ====== ====== ====== ======
METAMOR-FORCE ✕ 勇者系列  預告發布

可以合體既勇者系列 ? 有 d 吸引 wor …

係做合體就好呀,等陣又嚟個聖衣合神就...
初代勇者系列?
猴樂團 發表於 24-3-2023 01:25 PM
係做合體就好呀,等陣又嚟個聖衣合神就...

對,話合體,不代表可變形。

唔好又由凱薩開始………..
馬仔 發表於 24-3-2023 01:55 PM
對,話合體,不代表可變形。

唔好又由凱薩開始………..

希望直接出終極合體版好了.......
等我估下,係咪黃金勇者... 雖然黃金勇者呢個IP無咩人識
ChoRyuJin 發表於 25-3-2023 12:26 AM
等我估下,係咪黃金勇者... 雖然黃金勇者呢個IP無咩人識

其實好明顯勇者凱撒
太阳勇者,狮人凤

獅人鳳 唔係勇者系列呀 c兄
之前超重神條線終於出晒 睇黎勇者系列都有排出 荷包失血了
Vince 發表於 25-3-2023 10:12 AM
獅人鳳 唔係勇者系列呀 c兄

唔算架咩???????? 我都以為係勇者系列....雖然唔係叫勇者XX......

不過點解勇者聖戰明明最型 但好像沒什麼成品
yoffy0112 發表於 25-3-2023 11:51 AM
唔算架咩???????? 我都以為係勇者系列....雖然唔係叫勇者XX......

不過點解勇者聖戰明明最型 但好像沒什 ...

獅人鳳 <= 屬於 藍光人(Eldran)系列,系列只有 3 部動畫:絕對無敵,元氣爆發 & 熱血最強。另外仲有一套 完全勝利 胎死腹中 ...

啊.......你一講想起了 哈 對對
nimiao 發表於 25-3-2023 02:13 AM
其實好明顯勇者凱撒

其實你都啱,千值鍊又唔係第一次出勇者系列
如果講「初」,咁真係好可能係勇者凱撒
ChoRyuJin 發表於 26-3-2023 09:24 PM
其實你都啱,千值鍊又唔係第一次出勇者系列
如果講「初」,咁真係好可能係勇者凱撒 ...

唔洗估出邊隻啦,諗吓出啱嘢嘅話去邊度搵錢返嚟買好過啦,今年好似隔個月就有嘢出/啱買...