Toysdaily 玩具日報

查看: 5702|回復: 25

[新品消息] 2023年8月 超合金魂 GX-08R 愛美神A vs GX-09R 美莉巴X

商品化決定!3月24日公開

https://twitter.com/t_features/status/1637983272516063233?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw
出DX版就話啫,又翻炒舊嘢……
Hawk 發表於 21-3-2023 11:06 AM

咦?R
又似係翻舊產品出喎
就睇吓公佈有咩改善同有冇追加新配件

未買過上

ps:諗住訂咗actiontoys其中一款萬能俠囡囡
點之唔知咩原因撻Q⋯⋯

亦因為咁收起咗初次買萬能俠囡囡了
咁之前做話想邊隻再販之類果份問卷意義去左邊?
最大變更相信個價貴咗幾成
好歹手肘關節改一下吧
Hawk 發表於 21-3-2023 11:06 AM

咪係, 家中 DX 01 & 02 , 直到現在都無女陪, ,另外, 自從夾硬將大版, 大空魔龍改咗去 GX 100, 之後, -一直再没有DX 產品消息了
柴灣20座男孩 發表於 21-3-2023 08:51 PM
咪係, 家中 DX 01 & 02 , 直到現在都無女陪, ,另外, 自從夾硬將大版, 大空魔龍改咗去 GX 100, 之後, -一直 ...

下一隻DX超合金魂係SDF-1,上年魂展有Display出來。
fallout8 發表於 21-3-2023 10:06 PM
下一隻DX超合金魂係SDF-1,上年魂展有Display出來。

比我就唔再信,大空魔龍初初都話係DX....最後都變左GX喇....
fallout8 發表於 21-3-2023 10:06 PM

噢!原來不會是我喜愛的, 巨靈神
今次分開定獨立出的?又box set出?

好似買過,收埋櫃底好耐……………
飛雪 發表於 21-3-2023 06:38 PM
咁之前做話想邊隻再販之類果份問卷意義去左邊?

超合金魂宜家擺到明得過且過啃老  唔洗惗仲會出乜新嘢喇
哩2隻當年用魔神天使名又再出過,有4隻,係柜都擺到啲油溶溶地,黏笠笠……

笨大而家都冇心出合金魂架喇,放哂啲版權俾其它廠出都好既
Hawk 發表於 22-3-2023 09:22 AM
哩2隻當年用魔神天使名又再出過,有4隻,係柜都擺到啲油溶溶地,黏笠笠……

笨大而家都冇心出合金魂架喇, ...

我諗只有高達版權係笨大獨家,至於其他廠點解唔出...可能係近年超級系機械人已經唔多賣得....後生既唔識唔會買,老一輩既要買既都買左或退左坑...
當年愛美神好似23x 入, 不過小腿有甩色, 加上頭頂透明罩已變黃... 所以睇下點R法先決定