Toysdaily 玩具日報

查看: 12328|回復: 47

[新品消息] 10月 魂限 ROBOT魂<SIDE MS> XVX-016RN 風靈高達(改修型) ver.A.N.I.M.E.

商品化決定!詳情日後公開

https://twitter.com/t_features/status/1634015651928096768?s=20

呢隻唔太靚, 等佢真係大把貨果陣, 先再決定買唔買
主角機一定有進法版 修改版 強化版.......... 等佢出多幾個改版 再慢慢決定買邊款都唔遲
tsang_20190721 發表於 10-3-2023 12:27 PM
呢隻唔太靚, 等佢真係大把貨果陣, 先再決定買唔買

你真知市場心意, BANDAI都知, 所以你睇清楚, 係淫限
今時今日, 魂限都一樣可以跌穿原價

ROBOT魂 <SIDE MS> XVX-016RN ガンダム・エアリアル(改修型)ver. A.N.I.M.E.
PVC&ABS製可動フィギュア
全高:約125mm
セット内容:本体、交換用手首左右各4種、シェルユニット交換用クリアパーツ一式、ビームサーベルエフェクト×2、ビームライフル、ビームライフル変形用パーツ一式、シールド、ガンビット一式、ガンビットディスプレイ一式、手首格納デッキ、魂STAGE用ジョイントパーツ
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:8,800円(税込/送料・手数料別)
2023年10月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1867238/

孤仔開價伍九九

先唔講價錢, 都痴痴地既, 10月先出, 套劇完晒及肯定最後都會有新機架喇

日本仔呢D咩MARKETING黎?

岩岩果套境甲垃圾無IP都大膽到D機體沿著劇集時間線出,

高達呢個國民IP廠方竟然唔敢順住劇集時間線出? 同是被BANDAI霸住拉臣的拉打及咸超出皮帶及變身器都唔會咁L樣下哇?  
熱狗OO 發表於 24-3-2023 03:51 PM
先唔講價錢, 都痴痴地既, 10月先出, 套劇完晒及肯定最後都會有新機架喇

仲要賤到賣近9千YEN都唔送本體支架

港魂
ROBOT SPIRITS <SIDE MS> XVX-016RN GUNDAM AERIAL REBUILD ver.A.N.I.M.E.
https://p-bandai.com/hk/item/N2656354001001

熱狗OO 發表於 24-3-2023 03:51 PM

而家仲有熱度開咗訂先,等你畀晒錢,到時你對套嘢冇晒興趣也好,套嘢爛尾變糞作也好,錢佢就收晒,理得你到時拎去放定燒咗佢。

突然減價至569, 與港魂加運費無分別; 咁可能大貨喎
熱狗OO 發表於 24-3-2023 08:10 PM
突然減價至569, 與港魂加運費無分別; 咁可能大貨喎

港魂每人可落24盒
AnimeJapan 2023 展出

hong1971 發表於 10-3-2023 02:18 PM
主角機一定有進法版 修改版 強化版.......... 等佢出多幾個改版 再慢慢決定買邊款都唔遲 ...

去地球後再因為重力問題 大破 再整部新.....!