Toysdaily 玩具日報

[新品消息] King Arts 合金 破邪大星 Dangaioh / 彈劾凰

肉餅 發表於 5-9-2023 04:20 PM
我撐你師兄,其他人可能平時無點留意留言,
但我好幾次都在唔同post見到哩個人噶言論,除左一直各種理由 ...

3位數就買? 你比錢我擺係屋企我都嫌礙眼喎
無論件嘢有幾差都話正果D就真係睇到火滾囉HAHA
mpp025 發表於 5-9-2023 06:35 PM
本來一件物品值幾多錢,買唔買好徊人,但佢會用價錢去串人,咁唔係人身攻擊乜,咁樣嘅人品,有人以牙還牙 ...

用價錢去串人叫"人身攻擊"? 你知唔知咩叫"人身攻擊"呀?
你自已都話物品價值好個人, 咁只係講出個人意見, 又有咩問題呢請問
我話件嘢送比我都唔要, 咁又係咪"人身攻擊"呢請問
DenloX 發表於 5-9-2023 09:07 PM
用價錢去串人叫"人身攻擊"? 你知唔知咩叫"人身攻擊"呀?
你自已都話物品價值好個人, 咁只係講出個人意見,  ...

你喜歡講乜咪講囉,價值觀唔同,講多都嘥氣,無謂同無謂人勞氣,你啱你啱,俾個叻你

咁低分,都唔知係咪分身

mpp025 發表於 5-9-2023 09:16 PM
你喜歡講乜咪講囉,價值觀唔同,講多都嘥氣,無謂同無謂人勞氣,你啱你啱,俾個叻你

...

如果有人話3位數先買我都反對㗎, 件嘢跟本一文不值, 咁你都覺得係分身就真係奇特
BTW, 無point就好心唔好出PO啦
DenloX 發表於 5-9-2023 09:23 PM
如果有人話3位數先買我都反對㗎, 件嘢跟本一文不值, 咁你都覺得係分身就真係奇特
BTW, 無point就好心唔好 ...

睇你幾時消失,咁低分
mpp025 發表於 5-9-2023 09:26 PM
睇你幾時消失,咁低分

真係好笑, 原來自已無point要靠對方消失
Vince 發表於 5-9-2023 10:31 AM
官圖 & 資料 updated

咁多張照騙就係得第一張企直反轉把劍棟果SHOT見得人

其他就是官圖都不堪入目, 個頭彫愈看愈恐怖, 個白色MARY咀正到呢....

那正方形HG關節原來不只係腳, 手亦如此, 唉... 浪費拉臣之作

https://youtu.be/Xh6MArYwSdA?si=Vxi70FaEyoGMQ2-H
一郎已乘黃鶴去,此處空餘美都子
Q_Q
垃圾兼求其之作

我都覺得佢出得差,買返來要好多嘢執,個頭面相要貼膠板改,眼又细,諗緊有冇乜透明膠件啱使,成個面相整體完全唔夠凶狠,同動畫差太多,成個主色又要噴過,現在唯一,係唯一可取係合金關接,唉,真係執到嘔,如果唔執剩係放戰機型態,但係啲色,由其是駕駛艙的颜色,我又不喜歡,依隻嘢真係好多嘢要攪,但市場產品太少了,對我來講只是細數目,多佢一個唔多,不過這次應該要改變主意唔訂,等現貨,看看還有没有其他問題,而且有些位置仍未想到可以怎樣執,例如那關接後方贴上膠板,增強细緻度後,對可動有幾多影響及是否可行......
icyhugs 發表於 6-9-2023 09:01 AM
一郎已乘黃鶴去,此處空餘美都子
Q_Q

睇片睇留言明白了.... 而我等亦逐漸步入陽痿之年, 共勉之....
mpp025 發表於 6-9-2023 10:54 AM
我都覺得佢出得差,買返來要好多嘢執,個頭面相要貼膠板改,眼又细,諗緊有冇乜透明膠件啱使,成個面相整體 ...

哇, 成品改造咁堅!?

等睇你REPORT了
mpp025 發表於 6-9-2023 10:54 AM
我都覺得佢出得差,買返來要好多嘢執,個頭面相要貼膠板改,眼又细,諗緊有冇乜透明膠件啱使,成個面相整體 ...

搞咁多野會唔會直接買 good smile MODEROID 彈劾凰 更方便呢?
Vince 發表於 6-9-2023 12:47 PM
搞咁多野會唔會直接買 good smile MODEROID 彈劾凰 更方便呢?

已經買了
熱狗OO 發表於 6-9-2023 11:24 AM
哇, 成品改造咁堅!?

等睇你REPORT了

真係懇動手先得㗎,我人老, 冇咁好魄力