Toysdaily 玩具日報

[新品消息] King Arts 合金 破邪大星 Dangaioh / 彈劾凰

熱狗OO 發表於 13-8-2023 11:19 PM
哇, 千五絕對唔會買, 999都過唔到良心; 499我會試既, 但一定掉L左個盒囉

DILL, 個黑色吸塑雞撚到以為係 ...

499俾你你呢D 玩具乞兒咪又話等199, 留番幾舊水養老啦
JohnWick 發表於 24-8-2023 04:04 PM
昨晚網上睇到一段開箱,黑面主持人最後打出9分,我即時破口大罵,冇L野呀,收左好多? ...

成條片講緊套動畫,隻玩具玩左幾耐?

呢個台以後玩具評測?唔駛睇,垃X圾!
nobita16 發表於 24-8-2023 07:19 PM
499俾你你呢D 玩具乞兒咪又話等199, 留番幾舊水養老啦

呢件垃圾送我都嫌阻位, 499一個月我當倉租我都嫌篤眼篤鼻, 留返比你呢啲傻柒炒狗
nobita16 發表於 24-8-2023 07:19 PM

師兄又唔好咁講,窮人有窮人玩法,每人對價錢都有個心中定位。
我自己都有興趣買,但係度就無謂講個價咁多了

哇, 好冇肉性咁喎, 咁大反應King Art員工乎?

識得彈記冇50都有40, 本是同廢老, 相鞭何太急呢?

如果你在生命中有毀屈,覺得有一個酸洩口,咁我唯有稀生囉…come on baby~ cross fight my body ~~
大家鬧隻玩具幾垃圾,幾唔好玩,都唔好人身攻擊,大家俾意見,意見唔一定一至,無必要批評別人既價值觀,表達自己意見已經足夠。
moonkaru 發表於 25-8-2023 12:53 AM
師兄又唔好咁講,窮人有窮人玩法,每人對價錢都有個心中定位。
我自己都有興趣買,但係度就無謂講個價咁 ...

條友擺明係座貨座到條氣唔順係度發爛渣嘅炒9啦
有得參考Moderoid,KA其實真係應該用心啲出,零件緊密度,外形細節,都畀人感覺有啲Hea做
改咗深色好睇左,但紅色太濃,但隻腳支雪條棍關節,真的hea爆及肉酸(死症)
熱狗OO 發表於 25-8-2023 09:42 AM
哇, 好冇肉性咁喎, 咁大反應King Art員工乎?

識得彈記冇50都有40, 本是同廢老, 相鞭何太急呢?

大佬你究竟有冇讀過書㗎字都唔撚識寫仲好意思串鳩人哋
官圖 & 資料 updated

合金可動人偶系列 破邪大星彈劾凰

配件清單
-本體 x 1種
-米娅機替換部件 x 3種
-蘭巴機替換部件 x 1種
-羅魯機替換部件 x 2種
-佩機替換部件 x 8種
-合體機替換部件 x 1種
-破邪之劍x 1種
-互換手型 x 3對
-螺旋噴射飛拳X 1種

產品特色
*高度28CM,合金材質手感,超高可動可作不同姿態擺各種動態!
*專屬手型手握破邪之劍,專屬互換手重現念力波及螺旋噴射飛拳。
*彈劾凰與彈劾凰戰機兩種形態任意切換,更能變身超大合體戰機!
*精確細緻上色,賞心悅目,完全表達出機械感!
*配件豐富,多種玩法!

我撐你師兄,其他人可能平時無點留意留言,
但我好幾次都在唔同post見到哩個人噶言論,除左一直各種理由叼之外,只有一個結果,就係唔買,除非降價到同街邊執翻黎唔乜分別噶價格外。
經典名言:XXX蚊我就買。
留意翻,係真係要人地新品降到三位數。無論件野做得好做得唔好。一律如此。
睇多都真係會火滾。
肉餅 發表於 5-9-2023 04:20 PM
我撐你師兄,其他人可能平時無點留意留言,
但我好幾次都在唔同post見到哩個人噶言論,除左一直各種理由 ...

其實值幾多錢,買唔買好個人嘅。佢自己係點諗我覺得問題不大。不過嗰位師兄就個個post都爛口啲係真嘅。XD

p.s. 大家都盡量唔好人身攻擊啦。和氣~~
ToyKnife 發表於 5-9-2023 04:42 PM
其實值幾多錢,買唔買好個人嘅。佢自己係點諗我覺得問題不大。不過嗰位師兄就個個post都爛口啲係真嘅。XD ...

本來一件物品值幾多錢,買唔買好徊人,但佢會用價錢去串人,咁唔係人身攻擊乜,咁樣嘅人品,有人以牙還牙,都係佢攞嚟,同正常情況