Toysdaily 玩具日報

[新品消息] King Arts 合金 破邪大星 Dangaioh / 彈劾凰

睇外形又幾毒咁喎,係咪又有着燈同內構先?
Hawk 發表於 27-7-2023 07:14 PM
睇外形又幾毒咁喎,係咪又有着燈同內構先?

呢隻變形相對複雜,佢做好變形我都偷笑,唔指望佢有燈同內構,當然有會更好。
睇個造型似乎係拆件變形,和早排GSC出的模型差不多。
若果拆件變形就免了,正正經經機械人合金已收貨
JohnWick 發表於 28-7-2023 04:12 PM
若果拆件變形就免了,正正經經機械人合金已收貨

拆件就免X2

其實彈劾皇應該出超合金魂FA嘛, BANDAI班MARKETING腦裝C
ACGHK 2023 展示

哇... 咁7既.... 尋日官圖果張全P乎?
個身好似唔知點咁? 睇落唔係好襯其他部位……
熱狗OO 發表於 28-7-2023 09:54 PM

師兄, 官圖無限好呀

彈記咁少產品, 都會繼續留意住既, 或者個員工唔識擺POSE姐

KA微博有説是合金,系列編號也是DFS diecast figure series
熱狗OO 發表於 28-7-2023 09:54 PM

拍攝角度及打燈好緊要架, 呢個 display 明顯係求其擺咗就算, 散 sou sou, 擺果條友拖出去斬
ray1849 發表於 9-8-2023 12:32 PM
拍攝角度及打燈好緊要架, 呢個 display 明顯係求其擺咗就算, 散 sou sou, 擺果條友拖出去斬 {:8 ...

要斬喇, 細個睇ACLUB時D彈劾皇畫犒我扯晒旗架, 至今在我心目中都係機械人中最CHOK的非二即一之選,

真係造唔到果種大張式CHOK感就唔買架喇

唉,就算係出得唔太好,都要照科水啦,都冇乜幾多產品出過,能分合體嘅產品更加少,我都明,暫時睇到仍然係STUDIO HALF EYE果個產品外形出得最好,但SHE乜價錢及當年有啲舖,如頑仔都唔願意代購,願俾錢都未必搵到信譽好嘅店舖代購買到呀,選擇真係太少了