Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Ccstoy 鉄魄 魔裝機神 風之魔裝機神 Cybaster

咁有得變型都可以考慮下, 都似原機...
呢隻似乎變唔到身,不過都應該會入。
馬仔 發表於 13-2-2023 12:17 PM
呢隻似乎變唔到身,不過都應該會入。

下盤太肥大了.....

會睇定D先....
2023冬 HOBBY MAKER 合同商品展示會展出

大家之前說的「大脾」、「下盤」太大應該是裙甲,灰模的錯覺吧。等上色版再看看,不用太擔心。
題外話,不知會否有機會出大雷鳳(笑
leo_00 發表於 18-2-2023 07:35 AM
題外話,不知會否有機會出大雷鳳(笑

龍虎王, 大贊卡, 穴馬及大雷鳳係我最想佢出的機~
新古蘭修   龍虎王.........等待中
yoffy0112 發表於 18-2-2023 12:06 PM
新古蘭修   龍虎王.........等待中

古蘭修係千值出先定ccstoys 出先,拭目以待。
古鐵 白騎士 Cybaster已經有不少產品,除非做的特別出眾,刺激不起購買慾。上面ching們提到的古蘭修 龍虎王 虎龍王 雷鳳,跟吸引。
ToyKnife 發表於 17-2-2023 05:41 PM
大家之前說的「大脾」、「下盤」太大應該是裙甲,灰模的錯覺吧。等上色版再看看,不用太擔心。 ...

也不, overall都好肥下… 而且矮頸到咁個頭即係0可動… 當然睇埋上色版先, 但暫時不睇好。肥成咁, 除非關節上參考MGSD的Freedom造法, 否則可動性成疑。
熱狗OO 發表於 19-2-2023 02:07 AM
也不, overall都好肥下… 而且矮頸到咁個頭即係0可動… 當然睇埋上色版先, 但暫時不睇好。肥成咁, 除非關 ...

Overall 真係肥,隻腳好似豬提咁粗。
馬仔 發表於 18-2-2023 01:01 PM
古蘭修係千值出先定ccstoys 出先,拭目以待。

我猜ccstoys.....不如說何時有A貨被改為模型 哈哈
gazza1211 發表於 18-2-2023 02:35 PM
古鐵 白騎士 Cybaster已經有不少產品,除非做的特別出眾,刺激不起購買慾。上面ching們提到的古蘭修 龍虎王 ...

對呀...一直古鐵古鐵 厭了  

倒是龍虎王一直沒有人出

以現在技術...真的不會難吧
Ccstoy係大陸野?