Toysdaily 玩具日報

查看: 3715|回復: 21

[分享討論] 玩具商店街:POSE+ METAL SERIES J9系列 銀河旋風 BRAIGER / 無賴我

等了又等,唔經唔覺原來已經等左年幾,POSE+ J9系列 銀河旋風 BRAIGER / 無賴我 終於推出啦 !!! 今次我就先同大家做一個簡單既 UNBOX 先,至於變形,大家可以先睇睇官方既 變形教學:https://youtu.be/RLhF8gQj1DQ, 我下一條片就再同大家詳細介紹。btw,原來今日已經係年29,小編係到先同大家拜個早年 !! 祝大家,心想事成,身體健康,恭喜發財 !!

POSE+ METAL SERIES 銀河旋風 BRAIGER / 無賴我
價格:港幣 2,350 元正
發售:2023年1月

https://youtu.be/57-qZzp8h64

主持:Vince
製作:Vince
贊助:POSE+ 【https://www.facebook.com/poseplusmetal/

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

個可動係變形機械人來講算好強,整體比例都造得唔錯。
不過有個位我唔係好明,揸武器要加個透明輔助件,點解唔簡簡單單係隻手做個卡扣位去固定件武器呢?
fallout8 發表於 20-1-2023 09:14 PM
個可動係變形機械人來講算好強,整體比例都造得唔錯。
不過有個位我唔係好明,揸武器要加個透明輔助件,點 ...

我覺得個配件最大既 function 係 hold 得實 d 件武器 同 揸武器時有唔同角度。
佢對手其實夠力唔用輔助件揸武器。
玩具商店街:POSE+ METAL SERIES J9系列 銀河旋風 BRAIGER / 無賴我 PART 2

「玩具商店街」繼續同大家介紹由 POSE+ 推出既《銀河旋風 BRAIGER / 無賴我》。今集主要會同大家分享返一 d 變形心得。如果想睇返 UNBOX,可動,武器,等可以睇返我地上一條片 !!

POSE+ METAL SERIES 銀河旋風 BRAIGER / 無賴我
價格:港幣 2,350 元正
發售:2023年1月

https://youtu.be/cJCZWtYzlWI
如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
睇完條變型片,解釋得好詳細
fallout8 發表於 3-2-2023 08:10 PM
睇完條變型片,解釋得好詳細

多謝,會再努力
睇完真係心郁郁, 希望可以靚價入手。
玩具Joe 發表於 4-2-2023 04:47 PM

c兄,早買早享受 wor ....
玩具Joe 發表於 4-2-2023 04:47 PM

點為之靚價

公價現貨賣都唔多見
有都高於啊⋯⋯
純白騎士姬Saber 發表於 5-2-2023 07:57 AM
點為之靚價

公價現貨賣都唔多見

個人所謂靚價係指比公價高少少, 咁都可以接受既, 不過都係個句, 隨緣啦!

BRAIGER
純白騎士姬Saber 發表於 5-2-2023 10:41 PM
BRAIGER

正呀喂!有無玩變形先?
玩具Joe 發表於 5-2-2023 06:31 PM
個人所謂靚價係指比公價高少少, 咁都可以接受既, 不過都係個句, 隨緣啦! ...

公價2350旋拍見有人放2450-2580應該合符你所求啦。

玩具Joe 發表於 6-2-2023 01:37 AM
正呀喂!有無玩變形先?

ha ha未玩變形住
研究人型耍玩下動作先
三月第二批貨到(FB有人提過)
變形設計好有心思,但頗為複雜,機械人外形無得輸