Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT尖沙咀店幾時執左?! 搬左?

係執定搬呢?
尋日行過... 重以為自己去錯... 原來係無左....都明疫情下租貴、人工貴要cut... 同時6"勃起都分薄左唔少12"同好
我味其中之一囉. 3D print頭雕6"都好得下,12"真係入少左好多.
地方,金錢考量下我都轉投其他陣型.
花無百日紅... 風水輪流轉係堅嘅.

係搬左 ... ps 好似星期二開幕
Vince 發表於 18-12-2022 11:14 PM
係搬左 ... ps 好似星期二開幕

謝解答~~~~~~~~~~~~
12吋多投資者, hottoys 仲做得住

玩玩具變到投資咁.... 依度變投資日報 just kidding  發表於 30-12-2022 09:28 AM
ht加價加得快過樓價,再加上而家又冇乜好嘅電影角色出,例如獨行俠湯佬,或86年版本,再者再造戰士都大把師兄喜歡,睇下點囉
camara 發表於 27-12-2022 04:26 PM
ht加價加得快過樓價,再加上而家又冇乜好嘅電影角色出,例如獨行俠湯佬,或86年版本,再者再造戰士都大把師 ...

再造戰士其他廠出左嘛.
獨行俠應該貴... 我惗佢初代果隻未必有版權... 唔知係味避一避?!
12"太貴喇... 依家嘜時勢... 打仗都梨緊.