Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:Tamshii Nation 2022 魂展 REVIEW

機械人研究所:Tamshii Nation 2022 魂展 REVIEW PART 1

今日日本 Tamshii Nation 魂展 2022 就岩岩開幕啦 ~ 咁今個星期既「機械人研究所」就同大家分享一下有乜新品快將推出啦 !!

https://youtu.be/AghgFUnzYpM

主持:Vince
製作:Vince

如果大家喜歡,記住 訂閱、LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
真係ˋ好正 感謝分享

同感,gffmc唔會高追
超合金卡邦吸引
mushroom 發表於 24-11-2022 11:55 AM
同感,gffmc唔會高追
超合金卡邦吸引

我比較想佢快 d 出戰艦
Vince 發表於 24-11-2022 02:05 PM
我比較想佢快 d 出戰艦

呢set好賣就有機
機械人研究所:Tamshii Nation 2022 魂展 REVIEW Part 2

今個星期繼續同大家分享日本 Tamshii Nation 魂展 2022 快將或者好大幾會推出既新品 !!

https://youtu.be/pvd4aQK8Sss
主持:Vince
製作:Vince

如果大家喜歡,記住 訂閱、LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
shf one piece之前唔賣得(可能係vah),依家再出至肯俾啲心機,其實路飛無可能唔附加長手長腳,或者呢水再斷line至肯加。

龍珠shf當年頭幾隻都斷line咁濟,不過大家接受到後至可以係咁出

比達賣得平除咗只係改色版,可能因為無黑色頭(好似)

而杜拉係新頭雕同有普通及超西頭,可能咁樣貴吧

天元突破超合金魂,若果只靠紥實做賣點就算了