Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

觀望下軟骨散ver.ka
睇住條片, 心情好平靜, 興奮度係零
MG 1/100 ゼータガンダム Ver.Ka
価格: 7,150円(税10%込)
発売日: 2023年02月
https://bandai-hobby.net/item/5223/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
望落薯薯地,拖咁多年先出,又ka,就係設計到咁........
WonderJimmy 發表於 29-9-2022 12:33 PM
肯定炒到飛起,以之前Wing 0 EW嘅經驗你等半年起碼先可以正常價買到 ...

隻天使翼唔洗兩個月,已經4百頭啦,唔小地方有,之後有無升返就唔知了
WonderJimmy 發表於 29-9-2022 12:33 PM
肯定炒到飛起,以之前Wing 0 EW嘅經驗你等半年起碼先可以正常價買到 ...

咁又唔同 wing zero 又變形加盾又爆甲
今次zeta 連大砲地台都 cut 埋重貴D 睇下到時點
比起 2.0 廋左兩個碼 莫非中左肺炎???
個背包好似攞 hg 個裝上去咁 不過佢又真係有動畫 feel
其實我私心想佢加D好似 nu wing zero 咁既爆甲 當然咁有D痴線
我睇死佢轉過頭攞過骨出zeta plus 好似 fazz 咁.
G3X 發表於 29-9-2022 01:32 PM
隻天使翼唔洗兩個月,已經4百頭啦,唔小地方有,之後有無升返就唔知了

Wing zero 初初出有D地方都可以正常價買到
係到第二批先開始俾人炒
chsimon 發表於 29-9-2022 01:37 PM
咁又唔同 wing zero 又變形加盾又爆甲
今次zeta 連大砲地台都 cut 埋重貴D 睇下到時點
...

做到幾差, 第一水一定都係比人炒起
睇完好在不中,要炒有得佢地慢慢炒
「GUNDAM NEXT FUTURE-TOKYO BASE-」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1687478/3/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
G3X 發表於 29-9-2022 01:32 PM

四百頭唔算正常價嘛?

初出時我記得360左右,我最後都係380左右買到
實物相都個頭都係核突,再見

好心要還原動畫就去隔離ROBOT魂 A.N.I.M.E 啦 或者叫3.0都仲好D
擺係MG VER.KA 根本牛頭不對馬咀  

同之前同系列根本完全唔同風格 同隻VER.KA ZZ 放唔到一齊

頭大翼細又矮又横 變型後成隻蟹咁你估三十年前動畫作畫崩壞咩?

最近都無咩新MG  期待左呢隻新VER.KA 一段時間 真係估唔到可以出得咁差 極失望

你地慢慢炒 我肯定唔買