Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

try burning gundam
MA 0-8 BIG ZAM 魔霸
幾時公佈先
應該係原版FAZZ啦... 換個色就攪掂. Surprise!
What's coming next ? 失望 。。。
Finalmoon 發表於 26-6-2022 05:05 AM
應該係原版FAZZ啦... 換個色就攪掂. Surprise!

出過喇

原色 FAZZ KA ver., 應該無出過喎
希望Z高達,MR魂依D高價玩具無視
tsang_20190721 發表於 27-6-2022 03:04 PM
原色 FAZZ KA ver., 應該無出過喎

師兄應該係想講Full Armor ZZ Gundam吧
不過呢隻最多係再小改款,如果係20週年作品好似流左D
網上有人題過 THUNDERBOLT 既RX-78AL ATLAS ,都唔係冇機會
MG FA-78都係VER.KA,後繼機MG都冠上VER.KA之名諗落好正常
閒雜人等 發表於 27-6-2022 08:34 AM
師兄應該係想講Full Armor ZZ Gundam吧
不過呢隻最多係再小改款,如果係20週年作品好似流左D
網上有人題過 ...

(F)ull (A)rmor ZZ Gundam 咪FAZZ囉
Finalmoon 發表於 28-6-2022 06:15 AM
(F)ull (A)rmor ZZ Gundam 咪FAZZ囉

出 FAZZ 有少許唔夠誠意,希望是真的有代表性。自護除了 Sazabi 外很少 KA 版,會唔會有警喜呢
卡碧尼ver KA
..GM........ ..
好想知如果出EX-S Gundam,佢會點重修機設....
想要京密古