Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] NECA真心抵玩 忍者龜crossover怪物系列 鐘樓駝俠

ichiban ga leh
估唔到你有3A, 前臂包膠但關節位無包實(好似)都幾醒

忍者亀好多產品,仲有間屋,我只係儲咗套shf, 因為見係金合金,好難得。

neca整得好靚,有真實感,又有試意,如果出marvel無得輸(出個1/4 ironman)
mushroom 發表於 9-6-2022 12:37 PM
估唔到你有3A, 前臂包膠但關節位無包實(好似)都幾醒

忍者亀好多產品,仲有間屋,我只係儲咗套shf, 因為 ...

佢果種包膠係似HT 隻Hulk唔係實心. 好處係應該無咁易爆 (時間問題) 同易啲郁.
以前隻Hell boy 阿諾predator包實曬實的的較易出事...

除左架福士... 你啱. 間屋我見老外影得好靚好溫馨

neca ironman 就打低HT18"都似...
darknight 發表於 9-6-2022 07:55 PM
佢果種包膠係似HT 隻Hulk唔係實心. 好處係應該無咁易爆 (時間問題) 同易啲郁.
以前隻Hell boy 阿諾predat ...

咁neca打唔抵 hottoys, 始終頭雕唔得,係1/4 begins 可以同hottoys 一較高下(頭罩樣)

但打低shf我覺得可以,個人覺得比marvel legends更有真實感
mushroom 發表於 9-6-2022 11:14 PM
咁neca打唔抵 hottoys, 始終頭雕唔得,係1/4 begins 可以同hottoys 一較高下(頭罩樣)

但打低shf我覺 ...

頭雕係3D-print下其實HT優勢愈梨愈細 (當然識自己上識補色就perfect). 而gimmicks neca都有, 性價比更勝一籌. 唔贏都追得好貼. 但平好多.
SHF... 就真係..... 又貴又唔似... 我無入SHF嘜滯