Toysdaily 玩具日報

查看: 2947|回復: 11

[新品消息] 食玩 SMP Kit-Makes-Pose

SMPで培った

「“S”cene(シーン再現)」

「“M”otion(可動)」

「“P”roportion(造形)」を継承しつつ、

「人体的可動」に特化した、

アクションフィギュアプラキットブランド

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20220520_smp

好到極唔洗啃壽屋
對比下定價 再對比大細先 可能都係揀壽屋
bandai 好進取= =這個系列好像什麼都塞入去了
yoffy0112 發表於 21-5-2022 12:38 PM
bandai 好進取= =這個系列好像什麼都塞入去了

我驚緊佢會塞啲勇者人形落去,依家第一炮就rockman exe都數到有十九幾個形態,攪唔掂,攪唔掂。。。
k_dash 發表於 22-5-2022 12:59 PM
我驚緊佢會塞啲勇者人形落去,依家第一炮就rockman exe都數到有十九幾個形態,攪唔掂,攪唔掂。。。{:8_7 ...

我都諗緊呢度會唔會配特急出埋旋風寺舞人
Exe 一般,我要Zero
yugi 發表於 22-5-2022 01:05 PM
我都諗緊呢度會唔會配特急出埋旋風寺舞人

佢拆開勇者人仔擺條獨立線去賣我唔拘呀
岩岩兩套勇者都加個人仔落去,個人感覺係雞肋
而家睇返轉頭就直情係用前兩套去試作人仔line ,廠商試野搵客仔埋單,實在觀感麻麻
整靚人形是否出星矢先,當年模型真的只出了很少。。
12金,5大強新,舊聖衣。。。。
又登入唔到 發表於 23-5-2022 01:32 PM
整靚人形是否出星矢先,當年模型真的只出了很少。。
12金,5大強新,舊聖衣。。。。 ...

呢隻司主 你諗多咗了
k_dash 發表於 22-5-2022 12:59 PM
我驚緊佢會塞啲勇者人形落去,依家第一炮就rockman exe都數到有十九幾個形態,攪唔掂,攪唔掂。。。{:8_7 ...

呢個系列進化到用高達膠先就好吧...