Toysdaily 玩具日報

查看: 6754|回復: 41

[新品消息] Figure-rise Standard 孫悟空 (NEW SPEC Ver.)

https://bandai-hobby.net/site/dragonball.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有乜唔同
又由頭出過?
等佢出多點先決定買唔買
如果啲超西出新版,希望件衫好似動畫給金氣包圍嘅偏黃色
小改動, 係靚左, 不過 frs 未摺, 實在太感動啦, 希望唔好出出下停, or 不停重用悟空個 body 就得
出番Z之前的角色啦。。。
靜岡模型展展出

https://hobby.dengeki.com/event/1542330/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

原來實物差咁多, 咁睇仲衰過舊版
如果只係loop過無興趣

出機械菲利shf無出嘅角色至考慮
mushroom 發表於 11-5-2022 04:03 PM
如果只係loop過無興趣

出機械菲利shf無出嘅角色至考慮

對, 可能好似之前換過個盒的封面咁全部重出一次就當新野
或者可能會加入多d effect 件作賣點. 舊果d 龜波氣功 effect 太細冇乜氣勢.
又係咁圓潤嘅手瓜,又係咁肥大嘅牌腳,大佬呀唔好啦,條核突褲又loop一個圈
比達對腳好肥好肉,希望今次跟吓shf啦
newnov 發表於 12-5-2022 08:03 PM
又係咁圓潤嘅手瓜,又係咁肥大嘅牌腳,大佬呀唔好啦,條核突褲又loop一個圈
比達對腳好肥好肉,希望今次跟 ...

比達成隻出到咁肥因為手腳要共用到比古洛度
起碼送多個極意兆頭就差不多,毫無誠意之作
好似淨係改左手腕個郁動咋喎, 又重頭出過
出其他角色可以嗎, 用重用件都算了
你肯出就好, 買唔起SHF, 諗住買呢個玩下
你又出出下死LINE