Toysdaily 玩具日報

查看: 2936|回復: 10

[新品消息] 超像可動 北斗の拳 南斗六聖拳 聖帝

南斗最強之男終於出現,就咁睇相當不俗,不過無論佢出成點,小弟都一定會買,因為小弟係聖帝沙奧撒鐵粉,期待有更多官圖發佈!
請問一下,知唔知聖帝邊度仲有得賣?咩價位?唔該!
鬆弛熊高達 發表於 12-9-2023 06:07 PM
請問一下,知唔知聖帝邊度仲有得賣?咩價位?唔該!

師兄, 旋轉一定搵到
半田健人_555 發表於 12-9-2023 10:05 PM
師兄, 旋轉一定搵到

我見超像可動嘅北斗,評價麻麻,想睇吓有冇玩具店有做特價去貨!
鬆弛熊高達 發表於 14-9-2023 04:43 PM
我見超像可動嘅北斗,評價麻麻,想睇吓有冇玩具店有做特價去貨!

小弟早兩日分別响北角同埋油塘大本營的肥趣見到,賣緊五魚找兩蚊,佢放咗响櫥窗果度,師兄可以留意吓。
THOUTHER 發表於 16-9-2023 09:42 AM
小弟早兩日分別响北角同埋油塘大本營的肥趣見到,賣緊五魚找兩蚊,佢放咗响櫥窗果度,師兄可以留意吓。 ...

唔該師兄,北斗我覺得聖帝最型,超像聖帝配色靚過當年海洋堂,不過肥趣現價好似未平!我估師兄一出就應該入咗手啦!
鬆弛熊高達 發表於 17-9-2023 09:24 PM
唔該師兄,北斗我覺得聖帝最型,超像聖帝配色靚過當年海洋堂,不過肥趣現價好似未平!我估師兄一出就應該 ...

肥趣現價其實已經平咗,小弟响姑仔訂都要五魚半,斷估呢隻聖帝唔會大插水卦?
THOUTHER 發表於 9-5-2022 04:22 PM
南斗最強之男終於出現,就咁睇相當不俗,不過無論佢出成點,小弟都一定會買,因為小弟係聖帝沙奧撒鐵粉,期 ...

從你頭像睇就已經知

希望超像版實物唔好樣崩就好
鬆弛熊高達 發表於 17-9-2023 09:24 PM
唔該師兄,北斗我覺得聖帝最型,超像聖帝配色靚過當年海洋堂,不過肥趣現價好似未平!我估師兄一出就應該 ...

北鬥中雷奧有霸氣漫畫版最型
聖帝似有野心小雷奧....又啲似馬反的中年夏亞

THOUTHER 發表於 18-9-2023 10:55 PM
肥趣現價其實已經平咗,小弟响姑仔訂都要五魚半,斷估呢隻聖帝唔會大插水卦? ...

我反而覺得呢條超像line有機會插水,出咗幾款之後冇晒聲氣!北斗嘅產品唔多,海洋堂起碼出咗廿幾款,市面上算叫做較完整!