Toysdaily 玩具日報

查看: 1873|回復: 10

[活動展覽] 拍不了旺角HT secret base 只好去Fashion Walk 4K

沒想過Secret Base原來只可以影相唔可以拍,所以只有銅鑼灣的Fashion Walk... 發現展示櫃太反光其實好難拍得清楚... 不過拍左當買左...
收藏曬係個腦度. 最想要反而係展示櫃個大旋轉地台~

條街重精采啲

真係唔明白,拍比自己睇就無問題,如果拍完擺上嚟,又或者擺係y tube個d人,唔知搏乜,嘥氣
buddylee 發表於 14-4-2022 08:59 AM
真係唔明白,拍比自己睇就無問題,如果拍完擺上嚟,又或者擺係y tube個d人,唔知搏乜,嘥氣 ...

依家疫情未必出去,睇下無壞

做個紀錄~  發表於 14-4-2022 01:05 PM
buddylee 發表於 14-4-2022 08:59 AM
真係唔明白,拍比自己睇就無問題,如果拍完擺上嚟,又或者擺係y tube個d人,唔知搏乜,嘥氣 ...

其實出post超過十年, 我呢年先轉型. 因為硬崩崩字圖已無嘜人睇.
所以多了聲畫講玩具. 比本地人
當然我有channels只紀錄不留聲, 給老外...
anyway... 中坑先做youtuber又無靚女係差好遠嘅...
長遠係夢想又係被動收入囉... 不過慢慢長路.
希望攞景, 內容取勝囉.
darknight 發表於 14-4-2022 01:21 PM
其實出post超過十年, 我呢年先轉型. 因為硬崩崩字圖已無嘜人睇.
所以多了聲畫講玩具. 比本地人
當然我有 ...

如果拍前年DC展,慢慢影好值得翻睇
mushroom 發表於 14-4-2022 02:18 PM
如果拍前年DC展,慢慢影好值得翻睇

喺邊樹... 唔記得... 不過果時我未開始拍片呢... 只影相
darknight 發表於 14-4-2022 08:49 PM
喺邊樹... 唔記得... 不過果時我未開始拍片呢... 只影相

九展嗰邊

果次應該去唔切... 得五六日... miss左就無
darknight 發表於 14-4-2022 10:46 PM
果次應該去唔切... 得五六日... miss左就無

我都係太趕去唔到

oh gg.... 當我醒起已星期日最後一日⋯ 向太座申請唔切批文  發表於 15-4-2022 07:09 PM