Toysdaily 玩具日報

查看: 8897|回復: 45

[新品消息] MODEROID 戰鬥機械 XABUNGLE

続報は2月11日(金)に公開予定です

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
竟然唔係笨大出?!

當日笨大隻3R版Walker Gallia無買到,後悔到而家...
WonderJimmy 發表於 6-2-2022 12:35 AM
竟然唔係笨大出?!

當日笨大隻3R版Walker Gallia無買到,後悔到而家...

香港都唔易見到此3R有貨,當然都唔平..之前在二番目有盒二手唔知有沒有缺件或砌了,都擺了好耐先有人買0左..
在台灣R3系列也是叫好不叫座,當初也是特價台幣900元買了一台Walker Gallia回來組,成品效果驚人,好組好看可動性又好。
這系列不繼續出真是可惜了。
比較想佢出埋其它機種
希望1/100 OR 1/144啦..
shu000 發表於 6-2-2022 10:57 AM
在台灣R3系列也是叫好不叫座,當初也是特價台幣900元買了一台Walker Gallia回來組,成品效果驚人,好組好看 ...

起碼比食玩好。。。
成套卡通最唔吸引就係XABUNGLE

外型太正路唔夠趣味
其實當年食玩要換件換成咁都Ng...
WONDERFUL HOBBY LIFE FOR YOU!! 35展出

https://hobby.dengeki.com/event/1468939/

本帖子中包含更多資源

x
比想像中靚仔

不過當年隻 Hi Metal 咁正都跳到四百幾

除咗 good luck 冇嘢講

chsimon 發表於 11-2-2022 08:09 PM
比想像中靚仔

不過當年隻 Hi Metal 咁正都跳到四百幾

但好微笑D貨,真的跌唔多..
佢地D貨平均400,但很多再返貨都無乜跌,笨大三,四百的貨,過一排始終會跌一些..
『戦闘メカ ザブングル』
MODEROID ザブングル

https://whl4u.jp/wh35/gallery/#/images/229

本帖子中包含更多資源

x

R3唯一隻戰鬥機械模型旋拍發現
呢個價見人見智.....

本帖子中包含更多資源

x
模型版會唔會彌補到HMR車輪唔轉既不足先?

最唔明廠商仲乜咁勇出XABUNGLE⋯⋯
多淪為死貨同永遠出唔齊
隻戰艦有冇機會出先?

遺憾HMR無出到