Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 機械人研究所:Tamshii Nation 2021 魂展 REVIEW

今個星期「機械人研究所」唔玩玩具轉行同大家睇下網上 event Tamshii Nation 2021 魂展 有乜野新產品吸引。唔知大家有冇乜野心水會係 2022年買呢 ~

https://youtu.be/YOU2q2H1cdA

主持:Vince
製作:Vince【vince@toysdaily.com

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

等了多時終於出real marking Ver!必買item

純白騎士姬Saber 發表於 29-11-2021 02:04 PM
等了多時終於出real marking Ver!必買item

我自已黎講,Robot魂 既 gundam 已經冇晒感覺。如果係 metal robot 魂 或者 metal build 先會有返 d 衝動買。
但 魂限 就只得「想」買 … 因為多數買唔到。