Toysdaily 玩具日報

查看: 3620|回復: 13

[個人收藏] POSE+勇者王(膠街架)

擺低一排搞1J重甲,終於襯幾日颱風假可開佢嚟玩~學youtuber ToysDaddy話齋只要唔理佢(花,甩,爛)係咁狂扭狂擺嗰個滿足感係幾爽嘅.......但我冇咁嘅勇氣囉我絕對係一個唔需要完全變形嘅人,所以必定會拆散晒嚟慢慢試啱位先合,但頭及腳啲白油只要一合必花或甩,好彩我比較鍾意合咗體嚟玩所以唔太影響到我嚟緊啲配件其實我唔太想買,但如跟多個造型頭俾我就一定買

隱形機啲構思都係跟佢
https://www.youtube.com/c/ixdoll/videos

謝師兄靚圖分享,我都鍾意睇佢d片,佢係少數介紹玩具之餘肯去做功課講返件玩具背景既Utuber。
我直接磨晒小腿甲上面啲油一了百了合体果時唔洗就住就住
kachun1122 發表於 19-10-2021 10:05 PM

吓咁大犧牲?!
都係覺得有個支架去托起成隻野, 咁樣擺 POSE 會更加正

Hell and Heaven

師兄, 妳影得好形呀, 攪到我都想搵番出黎J.....
kachun1122 發表於 19-10-2021 10:05 PM

小腿對啱位其實好順唔會點刮到漆
每隻都滲一滲,果然有毅力。
馬仔 發表於 2-11-2021 09:16 AM
每隻都滲一滲,果然有毅力。

好奇怪,以前砌模型就全部素組算,之後改玩成品反而隻隻滲吓先安樂我諗係玩Arcadia啲塞機同Robot魂慢慢養成嘅習慣
I am GAO...................................

wwwkcc 發表於 2-11-2021 12:50 PM
好奇怪,以前砌模型就全部素組算,之後改玩成品反而隻隻滲吓先安樂我諗係玩Arcadia啲塞機同Robot ...

我都有買Arcadia VF-1J重裝,佢隻主體白過白紙,我都想滲滲佢。
馬仔 發表於 3-11-2021 01:30 PM
我都有買Arcadia VF-1J重裝,佢隻主體白過白紙,我都想滲滲佢。

https://bbs.toysdaily.com/thread-226499-1-1.html
我珍藏咗呢位師兄個帖,滲完再加埋水貼真係好靚架