Toysdaily 玩具日報

查看: 4517|回復: 17

[新品消息] SHF 真骨彫 新作

9月22日(水)、魂ウェブにてS.H.Figuarts(真骨彫製法)最新情報公開予定!

http://tamashiinations.blog.jp/archives/11063157.html

幾時出555?等到頸都長!
  幾時出rx?等到頸都長!  
睇個樣應該係其他異魔神了
咁多幪面超人 出20年都未出得哂
FUNG1994515 發表於 12-9-2021 11:36 AM
咁多幪面超人 出20年都未出得哂

其實要同一條 line 齊腳,應該談何容易,因為過多幾年分分鐘出 真骨 2.0 由頭出過。
衣家普通魂限都要搶仲未計佢成日斷手已經唔想再買真骨

好心平成幪超都未出晒就咪鬼出異魔神啦!一班大茄異魔神算老幾?係都出昭和班怪人做真骨先啦!B記成日剩識得一味帶風向,失望!
wiswis 發表於 12-9-2021 11:01 AM
幾時出555?等到頸都長!

特登拖住唔出,同shf Z 杜拉格斯2.0一樣,知道差唔多係最多人想要個隻
yugi 發表於 12-9-2021 12:04 PM
衣家普通魂限都要搶仲未計佢成日斷手已經唔想再買真骨

師兄講得啱, 成日斷手, d人仲要搶 。笨大咪覺得冇問題唔會改善囉。
hiabc300 發表於 12-9-2021 09:56 PM
師兄講得啱, 成日斷手, d人仲要搶 。笨大咪覺得冇問題唔會改善囉。

隻迪加咁多問題,都係降到去500,隻dark kiva劍都無,炒到成千......
仲要好多Final form都未出
應該係出電王個2個形態
出高潮型態?!
Vince 發表於 12-9-2021 12:02 PM
其實要同一條 line 齊腳,應該談何容易,因為過多幾年分分鐘出 真骨 2.0 由頭出過。
...

記得除o左昭和ultra-act皇恩浩蕩短時間出晒之外、
SHF昭和拉打都要出到死下死下先肯出齊。
然後平成拉打已經脫兩三隻。(冇記錯,應該欠響鬼欠Kiva)
依家所謂真骨,出得係靚,但係我已經冇心機追。