Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 千值練-RIOBOT 機甲創世記

第一次千值練,因為個人覺得佢出呢款機甲創世記好d,相比DX 同 Yamato / ARCADIA 多咗個可動人仔玩,幾過癮。由藍機買到綠機先一次過開晒3隻嚟玩。千記第一隻出嘅藍機問題,在紅、綠中已改良。人仔比較鍾意紅機人仔,因為造型靚d。希望千記會同T-REX合作出埋山猫號啦

3隻我最鍾意紅機,感覺最型!
我無錢買呢3隻,買左GX96代替,都係藍紅綠色。
正相,多謝分享
本來想買,但買了藍色電單車後,怕了千記的變型

恭喜師兄入到心頭好,睇落唔錯
真愛阿~~
我只入手主角機車後, 之後店家沒到貨也沒追訂了.
wwwkcc 發表於 5-9-2021 04:23 PM
3隻我最鍾意紅機,感覺最型!

當年我覺得綠色最靚, 紅色第二 (童年時對女仔機係會有偏見), 藍色最機衰, 好似肥豬頭咁
不過只限買細 size 的模型, 始終有超時空要塞在前, 設計實在太靚, 對超時空世紀/ 機甲創世記會比下去
馬仔 發表於 5-9-2021 06:28 PM
我無錢買呢3隻,買左GX96代替,都係藍紅綠色。

考慮無地方放多過考慮有冇錢買..... 我買的玩具大部份都想 display 出來, 但玩具櫃已滿, 如果分體/ 變車/ 變飛機咁放, 就更加阻地方
toylover 發表於 7-9-2021 12:35 PM
當年我覺得綠色最靚, 紅色第二 (童年時對女仔機係會有偏見), 藍色最機衰, 好似肥豬頭咁
不過只限買細 siz ...

當年機甲我係鍾意啲電單車多過機械人,雖然千值唔算出得好好,但對我嚟講已經夠型夠玩

反而呢次綠機唔知係咪我已玩厭,加埋個頭白色咀位黐斜咗,依家擺咗喺度冇心機幫佢滲線

多謝師兄分享, 3隻買晒好有愛