Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] HT - Endgame - Rescue

....真係唔好意思, HT 咁多年先第1次入Ironman ...

WeChat 圖片_20210809130602.jpg
所以唔慣入咁多電芯~~~如果可以發展到磁石開關就好啦

有19粒發光位...估計IM 中都叫多卦, 面罩磁力開, 吸到辣椒面
可能Rescue真係少出動, 的甲無戰損
竟然有可動手指又估唔到
後面3對散熱位中規中矩
WeChat 圖片_20210809130607.jpg

WeChat 圖片_20210809130559.jpg

爆地呢....就下位都OK 既...
WeChat 圖片_20210809130555.jpg

辣椒面感覺比 mark 9 果個靚D
WeChat 圖片_20210809130541.jpg

整個全火力開炮~~~~~

WeChat 圖片_20210809130551.jpg

thanks
如果用磁石都一樣有問題,會弄用電池跳來跳去,一樣麻煩。
入電係煩,但只係一次

反而開關要先折甲或蓋至煩

hottoys ironman有可動手是基本
但D什嘜電唔玩一排就發霉 ........所以發光野都係雞肋

可動手指 ....新手唔知. thx
Rescue
我通常入電會用膠紙將三粒電池捲起,然後一次過入哂三粒電池。逐粒入跌來跌去好麻煩

好方法  發表於 12-8-2021 11:57 PM