Toysdaily 玩具日報

查看: 10831|回復: 38

[新品消息] 2022年3月 ROBOT魂<SIDE MS> RGM-79(G) 陸戰型吉姆 ver.A.N.I.M.E.

GUNDAM FIGURES LIVE!!!
ROBOT魂 ver. A.N.I.M.E.『機動戦士ガンダム 第08MS小隊』シリーズからは、「MS-06JC 陸戦型ザクII」が商品化決定!「RGM-79(G) 陸戦型ジム」も企画進行中です!!

架車呢.....魂限都好, 妳出埋俾我得唔得?
根本英俊 發表於 29-7-2021 12:52 AM
架車呢.....魂限都好, 妳出埋俾我得唔得?

架車 + EZ8 set.

可唔可以唔好咁連......EZ*唔洗咁多隻呀....

算啦, 佢出都已經好好啦, 儲埋08小隊就可以收工, 同高達講解拜拜囉! ^^
根本英俊 發表於 29-7-2021 01:44 PM

算啦, 佢出都已經好好啦, 儲埋08小隊就可以收工, 同高達講 ...

師兄,我同你一樣,0083和08小隊完就停robot魂條line
loikaleong 發表於 29-7-2021 03:29 PM
師兄,我同你一樣,0083和08小隊完就停robot魂條line

加油, 見到家鄉啦! ^^
根本英俊 發表於 29-7-2021 01:44 PM

算啦, 佢出都已經好好啦, 儲埋08小隊就可以收工, 同高達講 ...

若果出Z高達MSV會唔會買?
garykuga 發表於 29-7-2021 11:37 PM

其實呢,之前出既Z Gundam Robot 魂唔係屬於ANIME系列的, 出完08可能出番Z 系列
希望佢補完0080嘅大魔先。。。
歪勾 發表於 30-7-2021 06:14 AM

那个已有影,最重要还是量钢吧
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1314222/

竟然多個盾?.......
garykuga 發表於 29-7-2021 11:37 PM

我只鐘意0079-0083之間果幾個系列, 即0079, 0080, 0083, 08小隊, 所以Z之後果D我唔係太中, 一來佢未必做到變型, 二來我果度已經夠玩了, 響我角度, 去到0083已經係完左, 之後果D, 只係沒完沒了既賺錢計劃...真心, 好似7劍果D, 已經係超級系機械人...係我覺得....0079果D, 簡單D唔洗咁麻煩...而且果度都唔小隻啦, 食唔落呀, 那布位...佢之後越黎越大隻....
歪勾 發表於 30-7-2021 06:14 AM

https://tamashii.jp/item/13622/  

師兄講呢隻? 10月出, 不過我只見過爆米有開訂, 同明明係0080, 唔知點解佢當係0083...
根本英俊 發表於 30-7-2021 01:35 PM
https://tamashii.jp/item/13622/  

師兄講呢隻? 10月出, 不過我只見過爆米有開訂, 同明明係0080, 唔知 ...

佢響0083戲份比較多,同埋0080果陣冇帶熱能劍