Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂限「METAL BUILD」SNIPER PACK

bigbigfriend 發表於 20-1-2022 12:25 PM
明天3點,不過有個小插曲,今朝無端端突然有得訂,應該係笨大設置上低級錯誤,依家頁面已關。定價680 ...

呢個我係 FB 見到, 果陣我入唔到去訂
再有人回報, 今早成功偷鷄落到訂單的人, 都安全上疊
唔知會唔會搶到秒殺呢?
sbyk 發表於 20-1-2022 05:41 PM
唔知會唔會搶到秒殺呢?

最多一秒
港魂
METAL BUILD SNIPER PACK
https://p-bandai.com/hk/item/N2606407001001

大家會唔會覺得呢D背包PARTS係角度限定?

加上MB可動性一般,加背包只會更加笨重。
何況又裝又拆,MB唔鬆先奇。
bunnyyau 發表於 21-1-2022 10:27 AM
大家會唔會覺得呢D背包PARTS係角度限定?

加上MB可動性一般,加背包只會更加笨重。

唔覺。
我只覺成7舊水買件咁嘅配件好拿貴…..
已搶二, 感覺唔多人買
當1950可以買到一隻好重手的合金, 重要周身加晒LED燈, 700買DLC PARTS...真係買吾落.
又話醜又話貴,結果咪又係秒殺。

sbyk 發表於 21-1-2022 03:10 PM
又話醜又話貴,結果咪又係秒殺。

講到全世界好似得幾個人買玩具咁,可笑….

爭扎到三點,最後也沒係PB預訂。
醒起六月已訂左隻MB CROSSBONE X0,到時有閒錢先考慮買背包現貨啦。

今個月對住堆訂單,覺得預訂玩具太令人「衝動購物」,結果派貨時又無預期中興奮。
個背包為例,六月我仲有興趣咪俾貴少少買現貨。
無咪簡其他玩具囉。
無出過動畫嘅高達一率唔買。
笨大連廣告都唔做,太慳皮了。
bunnyyau 發表於 21-1-2022 04:27 PM
爭扎到三點,最後也沒係PB預訂。
醒起六月已訂左隻MB CROSSBONE X0,到時有閒錢先考慮買背包現貨啦。

很好的購物態度
還有買前可想想:”假如這件玩具不買將來有機會後追不到,也不會覺得可惜和後悔”
如果是的話,就可放棄。