Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Carbotix 合金 Voltron / 金剛戰神 / 百獸王

Ps5都話扮router搏一搏,大空魔龍包裝保守估計分體機咁大盒,冇批文冇得諗
Garycharm 發表於 26-7-2021 03:00 PM
師兄放心,就算老婆唔知價錢,剩係見到咁大個盒,你一樣唔知會發生咩事~~~ ...

又用公司抽獎...唔知得唔得呢....
fallout8 發表於 26-7-2021 03:31 PM
官方答案:請另外自備五千蚊買個包包返屋企....

一個包包又點止5千...........同如果買番同等值既包包, 咪即係話佢知我仲有私己錢......
Garycharm 發表於 26-7-2021 03:26 PM
咪係!除非....除非....除非為o左兩隻公仔啦!

支持師兄兩隻都入! ...

師兄...雙入, 唔好玩啦! "傷入"就有份, 唉...5千幾, 需然好靚, 但我都係諗下算, 到時上黎睇大家開箱, 睇左當買左, 反正咁大隻, 都係無可能DISPLAY出黎....我屋企既DISPLAY空間一早俾兩個仔女霸左啦! 點解要生...呢D就真係雙入囉!
根本英俊 發表於 26-7-2021 04:04 PM
師兄...雙入, 唔好玩啦! "傷入"就有份, 唉...5千幾, 需然好靚, 但我都係諗下算, 到時上黎睇大家開箱, 睇 ...

老婆 ... 毛 la la 有 5 隻 自來貓 (電子寵物) wor <= 咁得唔得 ...
Vince 發表於 26-7-2021 04:38 PM
老婆 ... 毛 la la 有 5 隻 自來貓 (電子寵物) wor

不如咁 車場執到盒大空魔龍 個肚咁大應該俾被主人棄養 唔忍心帶佢返屋企 隔左晚果然生左 5隻獅子…
根本英俊 發表於 26-7-2021 04:04 PM
師兄...雙入, 唔好玩啦! "傷入"就有份, 唉...5千幾, 需然好靚, 但我都係諗下算, 到時上黎睇大家開箱, 睇 ...

師兄你既情況都係放棄啦,就算唔係錢既問題,空間既問題都係無解,自己買件野返屋企就黑面話無位,但係佢買過百本故事書,單車,鋼琴就永遠話有位...
根本英俊 發表於 26-7-2021 04:01 PM
又用公司抽獎...唔知得唔得呢....

聖誕節同事交換禮物
米青已開索價4480

米青、孤、action toys同時開訂但個價相差好大.....

米青已改咗價...

我見兩間都 $5190,放棄了。$3600 都還接受到,不敢想像給老婆知道個價錢而又買了會怎樣。
好彩頭先係精品訂咗4480 ????
gooseliu2003 發表於 28-7-2021 05:49 PM
好彩頭先係精品訂咗4480 ????

弱弱一問,似打錯價,收貨時會以錯價交易?

理性消費~沒錢裝酷
反正還會再販   再再販....不賣三次怎賺錢?

入左合金魂要想想先入,未入既,咁既價錢,應該要諗完又諗,最後都係要諗到出貨都仲諗。