Toysdaily 玩具日報

查看: 75754|回復: 360

[新品消息] Carbotix 合金 Voltron / 金剛戰神 / 百獸王

5Pro Studio x Blitzway 試作品 Carbotix Voltron / 金剛戰神 / 百獸王 發布。已知,有合金,可分體/合體。至於其他資料就要再等7月 update。

比超合金魂的身形好睇唔少呢!希望唔好太貴。。。。。。。
icyhugs 發表於 17-6-2021 01:52 PM
比超合金魂的身形好睇唔少呢!希望唔好太貴。。。。。。。

我就覺得佢廋左 d。不過可以收腳有驚喜。
塊腳冚係外加還是平日收埋係隻獅子度先 好大分別喎 加外冚的話同合金魂其實分別不大
呢間廠啲漆面唔係好實,上次隻mechander robo玩咗幾下就甩色,唔知今次合體時會唔會掉漆
屋企又多隻百獸王喇
授權Voltron應該有3年效期,所以至少會再販一次.
等現大貨
JohnWick 發表於 17-6-2021 02:34 PM
塊腳冚係外加還是平日收埋係隻獅子度先 好大分別喎 加外冚的話同合金魂其實分別不大 ...

你認爲呢個係咩嚟?

Dancougaproto 發表於 17-6-2021 02:40 PM
呢間廠啲漆面唔係好實,上次隻mechander robo玩咗幾下就甩色,唔知今次合體時會唔會掉漆 ...

啞油 是薄一點的
紫月葵 發表於 19-6-2021 04:09 AM
你認爲呢個係咩嚟?

還記得當年我話收到腳 ! 比人鬧到七彩

但這產品其實目測就咁睇做得比較偷懶咗,簡單講係偷雞設計
而且收納未夠距離好字,還好遠........好遠
計過還可以收得完全睇唔到腳!貼近原著,
早乙女Getter 發表於 20-6-2021 01:50 PM
還記得當年我話收到腳 ! 比人鬧到七彩

但這產品其實目測就咁睇做得比較偷懶咗,簡單講係偷雞設 ...

以現今人類科技,要將獅腳照卡通卷到消防喉轆一個圓形係冇可能,除非將手腳造到又短又幼,只要塊遮醜版唔係外冚加上,有關節連住平時收埋腳底,滿足完全合體極準,這個安排可以接受,總比萬代乜都唔做好。
缺少百獸王&玉獅子的大量武器配件,還有欠缺地台
缺少百獸王&五隻獅子的大量武器配件,還有欠缺地台
G-man 發表於 23-6-2021 01:36 PM
缺少百獸王&玉獅子的大量武器配件,還有欠缺地台

武器 ? 地台 ?

上次隻小寶貝我算收貨,見佢出百獸真係心郁郁。

但係點解依家d 機械人出親都咁__大 o家?!
憑目測,就算我睇唔到高度,都睇到價錢一定好精彩........