Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SD GUNDAM EX STANDARD WING GUNDAM ZERO

SDガンダム EXスタンダード ウイングガンダムゼロ
価格: 660円(税10%込)
発売日: 2021年07月
https://bandai-hobby.net/item/4460/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
tv版既零式w都係靚機黎
其實我唔明點解仲分SDCS同EX-STANDARD兩條LINE出....
係 Ex Standard 就唔買!!

分色咁少...

佢依家睇相就靚架姐...

又唔可以變兩種身型...

唔明點解有左 SDCS,仲出 Ex Standard 來做乜??
換左畫CAD嘅人? 成隻方方正正
感覺監修造型嘅人自己唔中意高達
交左功課就算咁樣
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

本帖子中包含更多資源

x
Lau 發表於 21-4-2021 01:43 PM
係 Ex Standard 就唔買!!

分色咁少...

SDCS MIJ
EX MIC
SDガンダム EXスタンダード ウイングガンダムゼロ
価格: 660円(税10%込)
発売日: 2021年09月25日
https://bandai-hobby.net/item/4460/

本帖子中包含更多資源

x

以前EX都係MIJ
nu gundam開始至變左MIC
同埋點分件係關設計事, 唔關邊度生產事...