Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 幪面超人50周年作品「SHIN 幪面超人」!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

x

https://youtu.be/PUcK-59_ykI

stonekeung01 發表於 10-2-2023 08:04 PM
https://youtu.be/PUcK-59_ykI

有庵野主理之下, 應該輕易#打BLACK SUN喇掛....
應該推下呢個POST; 不知日本收唔收得? 亦等待香港引入
熱狗OO 發表於 20-3-2023 10:46 AM
應該推下呢個POST; 不知日本收唔收得? 亦等待香港引入

咁你睇唔睇好佢先??

會否去睇??
Lau 發表於 20-3-2023 08:00 PM
咁你睇唔睇好佢先??

會否去睇??

呢套會入場睇, 如果之前無老番的話

我係庵野粉不是拉打粉

佢處理的作品暫時無令我失望兼令我驚奇

例如上一套真.咸超, 我覺得非常之好睇及有D感動;

要知道我個人係自古以來鄙視日本特攝而咸超的劇集更加係一集都無睇過的
「シン·仮面ライダー」追告

https://youtu.be/qwo4fFji8rc
長澤正美

松坂桃李配音

本帖子中包含更多資源

x
期待!  角色滿載!

不過, 30秒, 佢話"我想保護其他人,我信我的心" 的表情,  真係救命!!

其實, 對 Shin Ultraman 來講, 我是失望的. 希望今次生生性性.

kagaloo 發表於 24-3-2023 01:32 AM
期待!  角色滿載!

不過, 30秒, 佢話"我想保護其他人,我信我的心" 的表情,  真係救命!!

我覺得咸超好好睇喎; 上面都說過我個人自古以來係極度鄙視日本特攝及至今一集咸蛋超人都無睇過的

庵野好野喎, 佢做到我呢種人會覺得好睇 (雖然我唔會因為新咸超而去睇番其他咸超, 唔會喇, 堅無興趣)

係米無咖鎖或固有思維才會覺得新咸超好睇呢?

哇! 上次超人女主今次做壞人.....
<期間限定公開>『シン・仮面ライダー』冒頭映像(2分49秒)

https://youtu.be/uydUqZFSyQI

熱狗OO 發表於 20-3-2023 08:55 PM
呢套會入場睇, 如果之前無老番的話

我係庵野粉不是拉打粉

咁會否是你完全未睇過…

所以無得比較、無咩期望呢??

其實我個人就覺得打得唔夠多,我係入去睇超人打怪獸的!!

同埋故事講外星人刪到難以根治刪除的網上資料,但都係改唔到底片…

拜依家周圍都係 CCTV,所以超人變身俾人影到…

故事尾段超人例牌鍾意左地球,違抗命令,拼死保衞地球!!

但係如果有留意,超人有好多個,佢地故鄉光之國無可能得一個超人…

但佢同伴都只叫主角做超人,無叫吉田 ??,是否好怪呢??

你又覺得有邊度特別好睇呢??
香港有無戲院會上?