Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] BANDAI【境界戰機】模型

暫時只見精品星期六post過到貨,但剛剛仆出去行哂三間分店同其他模型鋪都唔見...
【境界戦機 第1話冒頭スペシャル映像を先行公開!】2021年10月より放送開始予定!

https://youtu.be/GdhWou9GR88

threeeye914 發表於 27-9-2021 09:03 PM
暫時只見精品星期六post過到貨,但剛剛仆出去行哂三間分店同其他模型鋪都唔見... ...

太原打橫打直見放門口十盒八盒,應該是主角機。。
又登入唔到 發表於 2-10-2021 01:55 AM
太原打橫打直見放門口十盒八盒,應該是主角機。。

其實你冇留意過套卡通同玩具又不停唔睇好佢但又不停係到留言係咩玩法呢?
你真係咁討厭呢套卡通設定點解唔直接跳過唔睇呢個post呢?

新出呢盒係外傳主角機黎, 唔係卡通主角機, 係Hobby japan到連載中
卡通今日開播, 設計我都唔覺係好型, 但關節同模型制作上應該又有別於高達既經驗...

佢會紅到咩程度又真係冇人會知, 但多款玩具對玩具迷黎講點都係好事
bluebloodman 發表於 4-10-2021 09:06 AM
其實你冇留意過套卡通同玩具又不停唔睇好佢但又不停係到留言係咩玩法呢?
你真係咁討厭呢套卡通設定點解唔 ...

本人不是答你又關你乜事呢,喜歡與否和見到有貨答下人要有關係的嗎。。
boxart

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
至少封面唔錯,內容物最多值100,剩低的70元當買封面畫
1/48 可以打開駕駛倉, 但只係見到頭頂位小小好無癮

HG 1/72 MAILeS KENBU 建武
HG 1/72 メイレスケンブ
価格: 2,640円(税10%込)
発売日: 2021年10月09日
https://bandai-hobby.net/item/4532/

HG 1/72 BUNYIP BOOMERANG 本耶普迴旋鏢
HG 1/72 バンイップ・ブーメラン
価格: 2,640円(税10%込)
発売日: 2021年10月09日
https://bandai-hobby.net/item/4643/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
睇咗第一集, 我覺得唔得...
機體設計著重多邊形感同棱角,幾特別