Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年7月「METAL BUILD」GUNDAM DYNAMES REPAIR III 高達戴勒米 R3

alex.wong06 發表於 26-2-2021 04:09 PM
amiami 放返貨出來, 但個網死咗, 去到俾錢就

Access Restriction Notice

日網既缺點係,起碼遲一個星期先到手
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1195676/

官方發售日公開

小弟住在離島,想問有冇師兄知道邊道有現貨同大概幾錢
Syxcat 發表於 30-7-2021 12:33 AM
小弟住在離島,想問有冇師兄知道邊道有現貨同大概幾錢

奇趣,五月,精品,孤注都有現貨。$19xx
睇介紹呢隻只係一套紀念Gundam 00 Festival 10週年 “Re:vision” 的朗讀劇的機體,連電視都冇上過, 咁都有得出?
放下毒先

呢支大炮係驚爆危機?
Kolzz 發表於 2-8-2021 01:25 PM
奇趣,五月,精品,孤注都有現貨。$19xx

唔該師兄,今日去精品入貨
原來此作已經出左一年半, 仲未清晒貨

見現時的沙田新城市廣場魂展賣1700

可惜外星手EXIA太貴, 不然買一對; 單買佢就無乜意思
依隻係近排先突然返左貨,另外隻dx超合金VF-1J重甲版又係咁,近排返左批平貨,其實係笨大再販定係之前有人hold貨唔賣依家先放返出來賣?
fallout8 發表於 30-11-2022 04:33 PM
依隻係近排先突然返左貨,另外隻dx超合金VF-1J重甲版又係咁,近排返左批平貨,其實係笨大再販定係之前有人h ...

通常係賣唔去/倉底/次貨,就是咁樣。
如果唔係點解有d大舖成日有貨長賣長有、又或者話..突然間係倉庫又搵到邊一款邊一盒呢!
fallout8 發表於 30-11-2022 04:33 PM
依隻係近排先突然返左貨,另外隻dx超合金VF-1J重甲版又係咁,近排返左批平貨,其實係笨大再販定係之前有人h ...

隻VF1J重甲我3千搶訂入的..... BANDAI計錯數得咁緊要