Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MINI ACTION 宇宙大帝 God Sigma

buddylee 發表於 24-7-2021 04:44 PM
問過職員,9月12日現貨出街,不需預訂。

9月都快完了,宇宙大帝呢,又跳票?
出完4個(超力,V型,金獅,大武士)之後,停哂落來,上門市睇成年都仲係果D嘢。
Agito 發表於 28-9-2021 07:03 PM
出完4個(超力,V型,金獅,大武士)之後,停哂落來,上門市睇成年都仲係果D嘢。

算鬼數啦,呢間現具商氣數已盡,頭幾隻d街價由四五舊水一隻直插至兩舊左右都知佢玩唔得耐,有得玩就玩,無得玩就算。
buddylee 發表於 28-9-2021 09:44 PM
算鬼數啦,呢間現具商氣數已盡,頭幾隻d街價由四五舊水一隻直插至兩舊左右都知佢玩唔得耐,有得玩就玩, ...

呢個系列正價不是二佰多元嗎?
玩具展佢話11月
玩具Joe 發表於 28-9-2021 10:01 PM
呢個系列正價不是二佰多元嗎?

二百多元是插到無人買的價,二手150都大把貨在二手平台pose緊。起初街鋪班人諗住當玩家唔識價當超合金賣,隻隻都mark 398/498呢口價,你話食水幾深
buddylee 發表於 28-9-2021 09:44 PM
算鬼數啦,呢間現具商氣數已盡,頭幾隻d街價由四五舊水一隻直插至兩舊左右都知佢玩唔得耐,有得玩就玩, ...

其實你是否唔係香港人?

佢的定價不嬲都係 $208, 出面炒到幾多錢, 關呢間玩具公司咩事?
toylover 發表於 29-9-2021 10:34 AM
其實你是否唔係香港人?

佢的定價不嬲都係 $208, 出面炒到幾多錢, 關呢間玩具公司咩事?  ...

wakakaka...笑屎我,四五百,都唔知佢幫邊個買。

呀師兄, 人地本身都係$208標價, 妳講既$4-500係炒價, 208又上色又分色又合體又可動, 已經好抵玩, 直頭係良心價, 妳咁話佢咩氣數以盡, 會唔會難聽D
根本英俊 發表於 29-9-2021 01:09 PM
呀師兄, 人地本身都係$208標價, 妳講既$4-500係炒價, 208又上色又分色又合體又可動, 已經好抵玩, 直頭係良 ...

難聽就唔覺喎,商家出玩具唔為賺錢唔通為興趣咩,只有你地班買家想買又嫌貴,出得唔好又係度彈三彈四,出得慢又要嘈,唔氣數已盡都比你地搞到無運行。人地b記合金魂,千值鍊個d過千蚊個個咪一樣狗衝去訂。有得玩就玩,無得玩就算,一樣米養百樣人,絕對中肯
你好 發表於 29-9-2021 11:57 AM
wakakaka...笑屎我,四五百,都唔知佢幫邊個買。

真係笑能死㗎,398有人買,208反而仲嫌貴,乜嘢世界
buddylee 發表於 29-9-2021 05:13 PM
真係笑能死㗎,398有人買,208反而仲嫌貴,乜嘢世界

其實最主要係好多人買唔到或者買貴咗,最後因愛成恨
Dancougaproto 發表於 29-9-2021 08:45 PM
其實最主要係好多人買唔到或者買貴咗,最後因愛成恨

師兄呢句可能已經解釋左問題了!????
action toys仲有隻es合金雷神王又走數,8月拖到9月,到9月又無影,無信用的話,不論大細廠都不能原諒
waiwaiwai326 發表於 29-9-2021 11:18 PM
action toys仲有隻es合金雷神王又走數,8月拖到9月,到9月又無影,無信用的話,不論大細廠都不能原諒 ...

但佢早排出貨出得幾快, 只係宜家又回復"正常"了...