Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Machine Robo 天威勇士 火車頭

d 幾年除左拍 toysdaily channel 時可以開 或者 玩下玩具之外,其他買落既玩具唔好語 玩 / 影相,就連開都好似冇開過。踏入 2020 唔知可唔可以 努力 同 d 未開既 玩具影下相 呢 ...
{:1_217:}
81752275_10157137011198893_7228061811751256064_o.jpg 81642736_10157137011138893_5057088029831725056_o.jpg 81814696_10157137011453893_1704746857076359168_o.jpg 81890150_10157137011318893_1012244223103074304_o.jpg
呢隻其實幾好玩,下盤雙腳一字馬變火車又鬼馬,比舊版變形機構復雜好多,火車型態又夠復古經典。{:1_377:}
係唔知幾時先出亞積... :ar:
快快 發表於 5-1-2020 01:26 AM
呢隻其實幾好玩,下盤雙腳一字馬變火車又鬼馬,比舊版變形機構復雜好多,火車型態又夠復古經典。
...

唔好話 呀jack 連 number 都未有,貨車弟弟 係 d 個系列既 9號 都未見影。
{:1_224:}
呢隻個人年度best buy, 銀河鐵路999+天威+Gobots情結一次過滿足又唔貴,仲夠墜手添!
呢隻好玩,變形設計有心思,機械人形態唔錯,只是冇之前幾隻咁多合金,攞上手冇咁墜手
keve0223 發表於 27-7-2021 01:39 PM
呢隻好玩,變形設計有心思,機械人形態唔錯,只是冇之前幾隻咁多合金,攞上手冇咁墜手 ...

可惜 d 個系列好似已經冇新款
Vince 發表於 27-7-2021 02:36 PM
可惜 d 個系列好似已經冇新款

我仲期待出TripeJim
三變可以讓超合金魂莉娜坐上去
結果無聲無色完結了

ken0011 發表於 27-7-2021 03:39 PM
我仲期待出TripeJim
三變可以讓超合金魂莉娜坐上去
結果無聲無色完結了

咁又冇話「完結」既 ... 只係冇新款式發表 ja ...
另外 Action Toys 太多其他款玩具出左灰版但都未有聲氣出 ... 如果出 占美,我個人就比較想由 POSE+ 出。
起碼唔洗等咁耐 ...