Toysdaily 玩具日報

查看: 13367|回復: 5

[分享討論] 想問官網預訂日系人偶係咪會貴過係鋪頭買好多?

我平時會去既地方都無玩具賣, 基本上要睇嘢都要特登走出旺角
但真係無乜咁多時間下下座成粒鐘車出去
有時有啲日系公仔想買, 但官網真係好鬼死貴
同係鋪頭睇價錢好似差好遠
但係鋪買我又驚無貨白行唔知幾多轉
想問下各位 ching 平時係上網買嘢定係鋪頭買?
我而家大都去以下網店,連運费肯定貴,不過慳返好多時間及車錢。

www.anime-export.com
www.amiami.com
www.nippon-yasan.com
A12 發表於 7-11-2019 09:43 PM
我而家大都去以下網店,連運费肯定貴,不過慳返好多時間及車錢。

www.anime-export.com

請問預售買抵啲, 定出咗先買抵啲?

例如呢隻, 我見官網貴好多
https://www.megatreshop.jp/products/item/131/
https://www.nippon-yasan.com/figures/29717-mobile-fighter-g-gundam-ggg-rain-mikamura.html
chikatana 發表於 7-11-2019 09:45 PM
請問預售買抵啲, 定出咗先買抵啲?

AE,Ami,NY 出咗唔多覺有平返的情况。
怕出咗平,可試試NY,部分貨品是Pay Later的,可以cancel。但送貨比AE慢。
A12 發表於 7-11-2019 10:18 PM
AE,Ami,NY 出咗唔多覺有平返的情况。
怕出咗平,可試試NY,部分貨品是Pay Later的,可以cancel。但送貨比 ...

多謝 ching 花時間回覆