Toysdaily 玩具日報

本地制作 N 系 巴士情景 Part 1 + tomytec crossover

我覺得幾正丫,^)都唔算話好貴je~
如果成 set 買好甘喎! 成7舊水:30:
仲有d 情景麻麻乍、同末必個個人有位放成set 情景... :42:

如果淨出車會好d 同平d $20-30 蚊就差唔多. :67:

原帖由 天涯孤客 於 26-11-2007 11:35 PM 發表
我覺得幾正丫,^)都唔算話好貴je~
Thanks Taken 大大 for reporting this new product.
如果就咁睇, 淨係為左架巴士o既話就貴啦. 但係有埋路同有其他配件, 都算唔錯啦.
我希望佢可以巴士1同路分開出, 同埋路與路o既駁口可以做得好d.:65:
d 情景麻麻同埋要用針吉穿底板先按到配件十分麻烦....:55:
巴士分開出先掂、2x蚊架就差唔多, 太貴無人會買。
情景整好先出啦:76:

原帖由 UncleGongGong 於 27-11-2007 04:07 AM 發表
Thanks Taken 大大 for reporting this new product.
如果就咁睇, 淨係為左架巴士o既話就貴啦. 但係有埋路同有其他配件, 都算唔錯啦.
我希望佢可以巴士1同路分開出, 同埋路與路o既駁口可以做得好d.:65:
雖然以現在發現的N-scale 商品的道路糸統中我認為KATO的最齊最靚 但對條有中文字的道路都好有興趣,
當然啦有中文字多份親切感、仲有係80m買時見到好多學生哥都想買, 但佢地大多數表示太貴.
就算買都係1盒起2盒止, 唔會full set 買. 所以分開出會好賣d.
如果出埋消防車, 警車,保母車、救護車就正la :51:

原帖由 N-piccolo 於 27-11-2007 11:29 AM 發表
雖然以現在發現的N-scale 商品的道路糸統中我認為KATO的最齊最靚 但對條有中文字的道路都好有興趣,
好靚////但都吾會買
原帖由 taken 於 26-11-2007 22:47 發表
當然啦有中文字多份親切感、仲有係80m買時見到好多學生哥都想買, 但佢地大多數表示太貴.
就算買都係1盒起2盒止, 唔會full set 買. 所以分開出會好賣d.
如果出埋消防車, 警車,保母車、救護車就正la :51:

有中文字o既路就真係好殺食.... 其實, 我相信佢地就咁出一set 路都有人買.
yes, like this  :51:

原帖由 UncleGongGong 於 27-11-2007 01:23 PM 發表

有中文字o既路就真係好殺食.... 其實, 我相信佢地就咁出一set 路都有人買.

Hot dog :54:

thx watching :64:
嘩~~~正呀:71:
D大廈佢應該學人地一幢幢咁出啦:58:
香港有咁多正既建築物:36: