Toysdaily 玩具日報

…… 寵物小精靈 綜合討論區 ……(26/01更新P.9 立體圖鑑DP 06)

頭像被屏蔽
原文章由 Toro貓 於 11-8-2007 11:00 PM 發表
本來沒有儲DVD的,不過好耐之前見HMV做特價 二十蚊隻DVD,就儲了早期的電影,之後一出都有買,VCD係平少少,不過每次都前篇後篇兩隻,不如俾多少少錢買DVD好過.

由香港未興pm的時間我已經開始玩game了,起初在日本d g ...

點bug夢夢?  :no:
原文章由 boygjn 於 11-8-2007 11:24 PM 發表

:^:^正..
我差最初嗰幾set穩吳道啊~~~:no:

都好正:no:
原文章由 柏村左陣 於 11-8-2007 11:40 PM 發表

點bug夢夢?  :no:

我記得個時看GAME書教的,要捉隻哥達鼠,之後搞完一輪之後就變成151,不過當時冒住有機會死SAVE的危險去試,詳細就唔係好記得,都成10多年前了,所以未必有網站有記載.:cool:

[ 本文章最後由 Toro貓 於 11-8-2007 11:47 PM 編輯 ]
最近MEGA BOX有POKEMON的立體圖鑑喎
原文章由 戀愛小王子 於 11-8-2007 09:12 PM 發表

劇場作品10年メ飾ペヵ⑦кэみЬヵяヱЁъ& ...

好正~~~~
上集同下集我都想成套買呀~~~~~:love:
原文章由 戀愛小王子 於 16-8-2007 12:44 AM 發表
最近MEGA BOX有POKEMON的立體圖鑑喎

真係架???
請問有邊part呀???:handshake:
特然間好想去megabox~~~~:no:
請問有無大大知道, 邊到可以買到"百變怪"的豆袋毛公仔??? 我找得很苦....

:no::no::no::no::die:

原文章由 kero 於 7-8-2007 02:49 PM 發表

原文章由 Death 於 16-8-2007 01:23 AM 發表
請問有無大大知道, 邊到可以買到"百變怪"的豆袋毛公仔??? 我找得很苦....

:no::no::no::no::die:

百變怪既豆袋公仔??有出過嗎??:(
我真係一次都未見過.....
原文章由 闇天使 於 16-8-2007 01:23 AM 發表

真係架???
請問有邊part呀???:handshake:
特然間好想去megabox~~~~:no:

Part6 Part7....*
真係有的, 因為我自己有過, 不過意外下, 佢已流落他國了....  :sad::sad::sad::sad::die::die::die:

..........我搵盡大部份拍賣網, 同香港部份玩具店, 都係搵唔到......

咁唔知"百變怪"仲有無類似既產品??? 我只係知日本FANS CLUB 限定有"METAMON CUSION"賣, 不過入手超困難........  :cool:

原文章由 闇天使 於 16-8-2007 01:25 AM 發表

百變怪既豆袋公仔??有出過嗎??:(
我真係一次都未見過.....
原文章由 戀愛小王子 於 16-8-2007 01:35 AM 發表

王子兄
其實雷公有冇出過電影
原文章由 戀愛小王子 於 16-8-2007 01:35 AM 發表

唔該哂大大呀~~

得呢兩part?.....
可惜呢兩part我興趣不大:cool:
原文章由 Death 於 16-8-2007 01:38 AM 發表
真係有的, 因為我自己有過, 不過意外下, 佢已流落他國了....  :sad::sad::sad::sad::die::die::die:

..........我搵盡大部份拍賣網, 同香港部份玩具店, 都係搵唔到......

咁唔知"百變怪"仲有無類 ...

睇黎大大係百變怪fans~~
我幫你留意下
原文章由 kbps 於 16-8-2007 02:17 AM 發表

王子兄
其實雷公有冇出過電影

好似無....