Toysdaily 玩具日報

查看: 175443|回復: 186

…… 寵物小精靈 綜合討論區 ……(26/01更新P.9 立體圖鑑DP 06)

不知不覺已經10周年了
歡迎大家集中一齊分享下自己的收藏品..暢談一下寵物小精靈
與及提供一下寵物小精靈在日本的新產品

大大你好呀~~
我都係pokemon超級fans~~
我由97年開始已經好鐘意pokemon了~~
之前香港都有入pokemon D周邊,不過而家愈來愈少....連好多扭蛋都無入了:no:
我真係好鐘意扭蛋既pokemon立體圖鑑.....香港又唔入....:sad:
至於大大你話貼收藏....遲D得閒影相,不過我個櫃好耐無執過,好亂:DD
原文章由 闇天使 於 5-8-2007 12:57 PM 發表
大大你好呀~~
我都係pokemon超級fans~~
我由97年開始已經好鐘意pokemon了~~
之前香港都有入pokemon D周邊,不過而家愈來愈少....連好多扭蛋都無入了:no:
我真係好鐘意扭蛋既pokemon立體圖鑑.....香港又唔入.. ...

你好呀!
香港近年真的入了很少.....
POKEMON扭蛋在香港都見少買少....唉
原文章由 戀愛小王子 於 5-8-2007 01:01 PM 發表

你好呀!
香港近年真的入了很少.....
POKEMON扭蛋在香港都見少買少....唉

大大你有無買開立體圖鑑呀?有既話可唔可以影相黎睇?:handshake:
之前出過2 part係有雷鳥同急凍鳥的.....好耐好耐之前出過預告會有火鳥,不過等左咁耐一D聲氣都無~~~:no:
最近的pokemon扭蛋....係o個套$5電話繩吧~~~:DD
我想要波導勇者不過扭唔到.....

[ 本文章最後由 闇天使 於 5-8-2007 01:25 PM 編輯 ]
我大約有150隻pokemon公仔...係第1,2代
我有儲立體圖鑑...由全國版開始儲...到宜家ga dp版,好想要dp 版part1 part2...(唔知邊到有得買呢)
原文章由 z1aaa 於 5-8-2007 01:16 PM 發表
我大約有150隻pokemon公仔...係第1,2代

我都有200隻以上的pokemon公仔^^*
原文章由 戀愛小王子 於 5-8-2007 01:19 PM 發表

我都有200隻以上的pokemon公仔^^*

咁多@@ 有冇dp 版的?
原文章由 p100389 於 5-8-2007 01:22 PM 發表

咁多@@ 有冇dp 版的?

我就是沒有DP...
AG得2隻>3< HK宜家都唔入貨
可能下年我會去日本買
係丫..好想要..
dp圖鑑同 笨大出個隻扭蛋,, 係天水圍頒富商場有得買~
我以前都有好多pokemon公仔....而家都無晒lu

以前感覺很好.....但而家越出越多,開始反感
我都有好多扭蛋......但冇位放所以塞哂入一個爛盒仔度......浪費哂....:no:
各位大大有冇睇tvb^^*

各位POST下你地的扭蛋or公仔
我都是Pokemon FANS:):!,但是一直都找不&#40784;:no::no:
我都&#26469;分享一下............