Toysdaily 玩具日報

查看: 18077|回復: 14

[分享討論] predator 2018覺得點

我覺得今次隻predator外型無之前果幾隻咁吸引,頭盔無殺氣,應該少好多人訂
要睇埋套新戲既表現先知夠唔夠型
暫時純設計黎講真係J唔起
經典既P1&2唔在講, 連s都有自己特色, 就算爛爛地既AVP1&2都型過佢
睇埋套戲其如果兩隻造型掂唔掂
HT 隻Predator 腰甲吾知有冇做錯度, 因為會場隻 1:1 係好明顯吾同, 我反而覺得1:1 順眼d, 就甘睇HT 隻12寸, 如果原設係甘樣, 套戲點勁都好睇都吾會買, 因為個設計真係大倒退, 最差既一隻Predator

ht predator同原創只有6,7成相近
今集電影,還有另一黑色的Predator,造型兇猛得多
果隻如出應該有1/4咁大隻
見會場個個觀衆都讚好,相信唔會少人訂,我依然嫌個頭偏大和身體唔夠壯,所以唔愛。
我係P仔FANS,
但新呢個造型好怪...
:67:
原來今集個導演係第一集個4眼仔 hawkins
睇完套戲, 如果係新系列咁隻P仔應該唔會出
但好彩P仔系列十幾廿年有固定fans, 套戲炒咗, 但出figure都應該有fans買
利申 套戲再爛都會入

果隻 巨形鐡血 都幾型 , 型過S隻八爪魚頭
戲已睇,粗糙劇本情節,很難想像一條兇猛外星怪獸,冇任何因由下突然變了一條乖乖狗。也很難想像一個普通平民女博士,會咁兇殘去殺個士兵,甚至飛身撲去P仔個頭上面肉搏⋯⋯還有很多很難想像豪無羅輯的情節,要知道這是科幻片,不是鬧劇.......
有冇師兄知道幾時會開訂?同埋ultimate predator會唔會出呢?

p.s.其實HT仲有冇打算出埋AVP隻Chopper predator㗎?等到頸都長。。。
H.Kazami 發表於 2-11-2018 05:41 PM
有冇師兄知道幾時會開訂?同埋ultimate predator會唔會出呢?

p.s.其實HT仲有冇打算出埋AVP隻Chopper pred ...

唔知套戲 hit 唔起定點, 完全唔見有玩具消息, 只係動漫節見過隻細鐵血 display...ultimate直頭未必會出...

近年 ht 好似唔太緊張呢個系列既產品, 以前算係皇牌黎的, 動漫限定必然有佢份.