Toysdaily 玩具日報

查看: 15861|回復: 23

[個人收藏] 【入手舊物】Star Mill 1/6 無間道 高級督察 - 劉健明

包裝正面與背面

實物頭雕及配件

劉健明頭雕x1
香港警察委任證x1
左輪x1
白色恤衫x1
黑色西裝褸x1
黑色西褲x1
黑色皮帶x1
黑色皮鞋x2
黑色襪x2

實物拍攝

Star Mill 哩隻係無間I 個劉健明 , DID果隻係無間III 個劉健明(髮型明顯唔同)

左邊無間I , 右邊無間III 劉健明
:72::72::72:............................
正到冇朋友
hothot 發表於 1-5-2018 11:35 PM
............................

最近駛咗$6千蚊追咗DID兩隻1/6 無間道III 劉健明同陳永仁 + Star Mill 1/6 無間道 劉健明 + KW Toys 1/6 無間道 陳永仁(包埋劉健明頭雕) , 隻隻都$4位數字 , KW頭雕水準最好彷如真人一樣

個樣雕得似唔似唔係重點 , 最重要嘅係我真心對套電影有情意結 , 當年我亦有玩過無間道Online , 係Game入面我做過臥底同差佬 , 駕駛警車等等

黑仔有做過劉健明咩?!……
你咪就係消聲匿跡多年嘅積克船長? 你好!{:1_197:}

係Game入面做過差佬,臥底好普通啫!
係Game入面我做過蜘蛛俠,超人,蝙蝠俠,耶穌,如來佛祖,觀世音菩薩,阿拉真主!{:1_199:}

我好佩服你夠膽係7仔訂嘢…  發表於 5-5-2018 05:21 AM
咁多年仲係伍長…囧  發表於 5-5-2018 05:15 AM
天蠍座 發表於 5-5-2018 02:21 AM
你咪就係消聲匿跡多年嘅積克船長? 你好!

船長我有:
Hot Toys DX15 , DX06(特別版) , MMS42(初版)
Enterbay版
Medicom RAH At World's End 改良版
Zizzle At World's End版
:DD
天蠍座 發表於 5-5-2018 02:21 AM
你咪就係消聲匿跡多年嘅積克船長? 你好!

哈哈,你終於肯認你係船長,因為你之前唔肯認架!
呢個討論區近年我都好少上,因為冇乜嘢睇,有時上直頭都無login。個用戶組個名對我嚟講,完全係冇意思嘅,哈哈,又冇錢分嘅,俾個總統名銜你又有咩用?:78:

佢肯派都好嘅,等我可以買多啲Figure,E+成疊訂單係手  發表於 6-5-2018 01:20 AM
反而我就有錢分…,澳門政府年年都派錢比我,唔做都派埋比你,我個人係香港,澳門就係咁塞錢比我得啖笑XD~  發表於 6-5-2018 12:56 AM
孫行者 發表於 5-5-2018 05:11 AM
船長我有:
Hot Toys DX15 , DX06(特別版) , MMS42(初版)
Enterbay版

雖然你已經升職左做帝國提督,但咁多年來都冇變過,哈哈!

無話變唔變嘅,咪又係同其他人一樣傾吓計覆吓帖,分享吓啲玩具咁,無咩搞  發表於 6-5-2018 01:07 AM
孫行者 發表於 2-5-2018 08:07 AM
最近駛咗$6千蚊追咗DID兩隻1/6 無間道III 劉健明同陳永仁 + Star Mill 1/6 無間道 劉健明 + KW Toys 1/6  ...

師兄請問仲有冇光碟淨?,我都有玩仲好沉迷只想搵隻留念,另問青龍錦衣衞見你訂左,請問係咪走數冇出?因為唔見有現貨 ths
man407 發表於 13-5-2018 12:06 AM
師兄請問仲有冇光碟淨?,我都有玩仲好沉迷只想搵隻留念,另問青龍錦衣衞見你訂左,請問係咪走數冇出?因為唔 ...

以前啲無間道新手包/洗底包掉晒lu , 淨返哩套人物咭

我果時玩Ser1玩到上富豪榜,我果時用75Lv.盾 , 揸MA.323警車,做完臥底之後入咗PTU行動隊

35Lv.垃圾筒蓋 , 55Lv.至尊盾牌 , 65Lv,尊貴盾牌 , 75Lv.周年紀念盾牌  85Lv.軍事盾牌 , 100Lv.黑手黨鋼盾
孫行者 發表於 5-5-2018 05:11 AM
船長我有:
Enterbay版

如果影張相show晒出來,一定好震撼
錢多無掟洗,買下無傷大雅,何況有情意結,正所謂有今日無來世,一日無間道,一世無間道
孫行者 發表於 13-5-2018 01:31 AM
以前啲無間道新手包/洗底包掉晒lu , 淨返哩套人物咭

我果時玩Ser1玩到上富豪榜,我果時用75Lv.盾 , 揸MA ...

我做黑警,見人就殺個幾個我諗高手榜冇乜邊個未比我殺過,仲係第一批SDU

[url]https://s.taobao.com/search?q=DID+無間道&type=p&tmhkh5=&spm=a21wu.241046-hk.a2227oh.d100&from=sea_1_searchbutton&catId=100[/url]  發表於 16-5-2018 03:14 AM