Toysdaily 玩具日報

[GUNDAM] 1/144 Advanced GN-X (WIP)

有計劃會用到Striker GN-X 部分零件,餘下零件加上原本有盒舊GN-X,可以砌埋Advanced GN-X,等完成近期計劃後再上色,抵玩!

不過,槍咀有些小差異,而且少左一支矛。如果好鍾意Advanced GN-X的話,都係要等P-Bandai...

綠色零件來自 Striker GN-X;灰白件來自舊版GN-X。

Work in progress ...
in progress, GN team is coming? :shiny:
MG就來緊 HG就唔知何年何月
ygat2005 發表於 29-1-2018 10:01 AM
in progress, GN team is coming?

本來係指呢件未上色,製作中......
但師兄一問,我真係有可能前後共製作三盒GNX......
但我砌得慢,唔知幾時先有一team......

good to hear that you plan to assemble team now....  發表於 30-1-2018 10:00 AM
kaselai 發表於 29-1-2018 12:54 PM
MG就來緊 HG就唔知何年何月

Striker GN-X出左,要用嘅parts都有齊,應該就快出Advanced GN-X 。
很有創意的處理啊

多謝支持!  發表於 30-1-2018 04:57 PM