Toysdaily 玩具日報

查看: 14107|回復: 7

[詢問] HT 會否推出1/6 Arkham Knight Catwoman?

見到Prime 1 嘅1/3貓女人像圖,相當可觀!但實在太貴,冇可動,而且又太大件。唔知HT會唔會有機會爆冷出可動人偶呢?

Prime 1 之作:
*無敵美股同事業缐*

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

有其他台嘅司兄話Prime 1銷情理想嘅人像,HT通常都有興趣分一杯匙。唔知今次有冇機會呢?:D
老實講,機會就非常渺茫...Batman Returns 位貓女都冇聲氣,更何況這位game character 嘅貓小姐呢?:unhappy:
感覺機會細d, 另外我始終覺得statue同figure係2個層次的東西(當然價錢都係), figure一定做唔到咁靚 (某些位置就返可動性, 用料又唔同) , 所以無得比較. 我自己arkham knight batman都無訂, 因為件衫太"光滑"同game差好遠咁. 如果玩figure都寧願玩返"低一級"的6吋 figure.
很難呈現到那種身材

我都覺得人偶同人像身材分別都幾大。你睇下HT黑小姐嘅招牌柴枝手就知道啦!
Batman Returns 米雪菲花貓小姐都冇出,其他又點成氣候? 但見HT Arkham Knight 最近幾用力出⋯其實這造型就比較modern 啲,小弟就比較喜愛...Oh well...

yiquanken 發表於 21-12-2017 03:37 PM
很難呈現到那種身材

件衫貼身程度會有好大分別,但係人偶個真身嘅身材大置上可以跟到。美股都可以有,不過就冇咁明顯...
希望HT出係希望可以擺多啲唔同Pose,唔係人像只得兩個...Wishful thinking 啦⋯

祝各ching 聖誕快樂!

Arkham Knight 同小巫都派啦!可唔可以下一隻AK人偶爆大冷係Catwoman?
既然出咗Deathstroke,又暗示會出蝙蝠女,相信出AK貓女嘅機會可能會高返小小?