Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GOOD SMILE COMPANY MODEROID 『六神合体ゴッドマーズ』

六神合金魂我個人排頭三位,
身形好 fit,分開六隻睇隻隻都好靚,
合體後可動唔得,但佢非常紮實,呢點更重要
應該是不能合體的吧...!??
joeyip 發表於 15-12-2017 08:41 AM
應該是不能合體的吧...!??

不能合體就不會叫GOD MARS, 但不排除要換件合體
其實有廠出是好消息

至少我認為笨大有出合金魂R版機會...
Squall 發表於 15-12-2017 09:22 AM
不能合體就不會叫GOD MARS, 但不排除要換件合體

以現在食玩水準,換件拆件等於變形合體了。。。
HG上一隻變形機是否Z gundam...再上一隻是藍色魔鬼魚 ?如果再出變形機是否多了換件便知。。
純白騎士姬Saber 發表於 15-12-2017 12:44 PM
其實有廠出是好消息

至少我認為笨大有出合金魂R版機會...

2007版已經好完整
改版機會唔大
可惜當年模型雙手不能變換番機械人,不過只是差一點點便可完成..:67:
當年身體和腳是完全變形合體(好似係),如現在出一定是換件拆件,雙手現在找到適合或差不多的手和頭件應該唔難,都可變番六神..
但現在要買番實唔平..本人都有盒很久前買唔過百入的..:44:
官方發布,會用 拆件變形 方式合體,合體後大約 20cm 高。

https://ameblo.jp/gscrobo/entry-12338980597.html

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
合體後20cm高,咁冇乜野玩。
kelvinlam97 發表於 27-12-2017 12:25 PM
合體後20cm高,咁冇乜野玩。

咪即係用靚啲膠料又賣貴啲既既笨大食玩.....
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
呢件算係對買唔起合金昏嘅大眾嘅恩物嚟。。。:$
頭像被屏蔽
20CM  同帝皇比例 差4CM @@