Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gazza1211

[玩具攝影] 【遲來的2016年玩具捕獲報告】

gazza1211 發表於 16-1-2017 07:39 PM
唔記得係咪無線用十五機,跟亞視光速電神 打對臺,所以,衹對光速電神印象比較深。。。。萬能俠真系頂唔 ...

今年R魂 anime 應該會出勇士同強人,你要予備後追……:x
真係羨慕Gazza兄可以入左咁多正野...............最仲要係有無限空間可以收藏.........{:1_377:}
祝Gazza兄2017繼續豐收{:1_377:}
支持下家雑兄、順便発声呼叫阿路比格思+大拉架15+莫斯比达、希望今年見到出!
taken 發表於 16-1-2017 09:10 PM
今年R魂 anime 應該會出勇士同強人,你要予備後追……

係啊。不過R魂要貼少少marking才靚d。
ray文 發表於 17-1-2017 11:25 AM
真係羨慕Gazza兄可以入左咁多正野...............最仲要係有無限空間可以收藏.........

文爺都入大把冇show出來姐。。。冇位,所以我現在選擇性掉盒了。
pastng 發表於 17-1-2017 11:39 AM
祝Gazza兄2017繼續豐收

past兄也一樣啊!∼∼   :)
tower 發表於 17-1-2017 02:39 PM
支持下家雑兄、順便発声呼叫阿路比格思+大拉架15+莫斯比达、希望今年見到出!

謝tower兄支持!我超想要光速電神(合金魂機會低d,因製作和變形難度遠比15機高)和機甲創世記(飛機變機械人合金魂都有機會,人和電單車可能要放超合金系列或者性質上更應放神話系列:x)。
gazza1211 發表於 18-1-2017 12:32 AM
係啊。不過R魂要貼少少marking才靚d。

係呀,要滲線加水貼先得有技術就消埋光就更好。