Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] (圖修好)【2017年初 三連發 其之三】人人亦敬重高迪安 闘士Gordian Marusan合金

tolete 發表於 10-1-2017 10:08 PM
入黎支持gazza兄弟先!

謝tolete兄支持~~                     
mj23 發表於 11-1-2017 02:06 AM
但係黃金戰士都係龍之子一樣有出.

不過出還出, 唔好出到好似天威身形咁

係啊,天威我雖然冇愛,如果合金魂比例做得好d,我當初都會買。
我差D都入左呢隻,而家等合金魂。
gazza1211 發表於 12-1-2017 04:58 PM
係啊,天威我雖然冇愛,如果合金魂比例做得好d,我當初都會買。

天威個胸同肩線5知想点、希望以後有修正版。

高滴安呀高滴安、毎次体到E張貼浮上面就心痕:34:
馬仔 發表於 3-2-2017 06:22 PM
我差D都入左呢隻,而家等合金魂。

草圖唔知幾時真系出,可以觀望下先咯。
tower 發表於 3-2-2017 07:51 PM
天威個胸同肩線5知想点、希望以後有修正版。

高滴安呀高滴安、毎次体到E張貼浮上面就心 ...

買住先頂癮咯:75:,又唔貴。如果合金魂真出、又出得好咪賣CMS咯,合金量多點都賣得一千幾百,蝕幾百咪當作早享受費咯。

笨大是偏向做肥壯的,就算出都要睇下個比例得唔得,如搞到天威中年臃腫就性趣減。
黑豹與飛船的名稱叫[亞洛號]~:44::44::44: