Toysdaily 玩具日報

查看: 15059|回復: 26

[新品消息] 變型金剛大電影10週年紀念MB-11電影文再版

在TAKARA官網內公布,於明年2017年3月下旬,為慶祝變型金剛大電影10週年紀念,再版MB-11電影文

Ьь⑦Зиルみсみ MB-11 уみжみ10thヤЯдみДэみ レкЪュсЗкьユу

販売価格 :
¥10,800
商品番号 :
фみロみ :
УロьЬтみ
йь⑦Э :
Ьь⑦Зиルみсみ
対象年齢 :
5歳∼
獲得рユ⑦Ь :
100рユ⑦Ь
еЧンみЖДユИ :
W350×H220×D120mm
電池 :
単3形ヤюロэ乾電池×2(別売)
在庫 :
△残ベマォろ
発売日 :
2017年3月

已入初版好正,未入的大大值得考慮 :)

我以為係MP有出過電影文, 原係MB:(

有無師兄出過包膠?
口罩版的aps01u, 希望可改善一啲再版模具的通病~
收到風非正式統計,每個電影老變迷的屋企都起碼有三隻呢個模的L文{:1_203:}
本來想唔買,比面佢十週年即管買埋最後呢隻{:1_207:}
期待再版MP 01......

.
花少爺 發表於 16-10-2016 03:41 AM
收到風非正式統計,每個電影老變迷的屋企都起碼有三隻呢個模的L文
本來想唔買,比面佢十週年即管 ...

尼個模既L文我已有四隻...M2M3各2...但呢隻係M3身用M2炮同D細位多左上色~其實幾正~

RE: 變型金剛大電影10週年紀念MB-11電影文再版

BoaY 發表於 17-10-2016 01:41 AM
尼個模既L文我已有四隻...M2M3各2...但呢隻係M3身用M2炮同D細位多左上色~其實幾正~

我都有4隻,不過隻飛翼文受唔住香港潮濕天氣,多個螺絲有氧化生鏽~
唔知仲有沒機會再版天火文,好正,以前細個沒錢買,大個想買又炒起了
呢個系列都可算是變形最複雜的,電影天馬行空佢都可以做到還原度咁高,要入手了
再版天火 and 原色老麥啦la:handshake:
睇上色同上次APS01U一樣, 只係個面有口罩.........

ROTF版天火上星期係ssp玩具街見到合金版

相信應該係Ko版?:67:

另外Ko版ROTF老麥已見街多時
想佢再版黑色            

黑色版好像是日本特別版,那時都不多店舖有貨.
但黑文的確吸引的.

但不論什麼版本,這個素體在人型和車型設計的平衡掌握得很好,值得擁有一隻,至於和天火合體更是經典.