Toysdaily 玩具日報

查看: 6320|回復: 11

[玩具攝影] (#來得很晚很晚系列) shf 鋼問 mk46

我知一定有人問咩係鋼問。。。

我明,當全世界都share 咗九世既情形下如果唔搞下野就咁share都幾無意思, 所以做下手腳
以事論事,bandai 係有對手既情況下係好主動同落力既,你睇下除左佢同孩記,依家都仲未有人出佢就明。
雖然出得快同造型唔錯係優點(維持shf 既水準,但係無謂同孩記比;個價錢都係兩個水平),但係眼同心口如果係透明銀底而唔係白底就呢下真係對外觀好大影響。搞到好似無開動咁。。。
同45一樣,呢次既紅色都係比較深,所以上黑線效果唔太明顯, 灰色就比較好, 效果如下

高可動既指定動作,":)Hey, look at that, Super Hero Landing!!"
梗係無問題啦, 轉個少人影既角度

當全世界都係度彈飛行效果全無新意既時候,我會諗“飛行效果唔係來來去去都係咁架咩。。。?“
我知有舊野重出n次係唔好,但係,至少有好過無丫,同埋舊飛行效果你有幾可會玩?
你望下鎧武大將軍有咩配件,你會想喊

你以為我玩野就係上黑線咁簡單?梗係唔會啦!ps 著燈時間開始:p

有鋼問無理由無隊長既, d 火花太難整,求其玩下就算

今個月底就期待蟻民啦:$
最後要講,bandai,說好的木人樁呢?

見咁有心機,

比個 {:1_377:}
Nice sharing. :handshake:

多謝!佢隻眼同心口搞成咁真係唔ps 唔得。。。:$

Thanks!!!!!!!!!:p
樓主好有心機 :$

SHF我都係覺得MK45好啲 :!
鋼問{:1_374:}。師兄ps好有心機。{:1_377:}
PS燈好正!

...........
roundbun 發表於 28-7-2016 09:40 PM
樓主好有心機

SHF我都係覺得MK45好啲

其實各有各好,45好有肌肉線條,46就全身都係燈。
不過我同你一樣都係prefer 45多d。。。
cd_room 發表於 28-7-2016 09:43 PM
鋼問。師兄ps好有心機。

你以後見到有人開po有“鋼問“多數都關我事 lol:)
mushroom 發表於 28-7-2016 11:08 PM
PS燈好正!

...........

多謝!!!!!!!!!:$
adison_mok 發表於 29-7-2016 07:23 PM
其實各有各好,45好有肌肉線條,46就全身都係燈。
不過我同你一樣都係prefer 45多d。。。

如果真係做到46全身燈,應該同45打平手