Toysdaily 玩具日報

查看: 8988|回復: 15

[新品消息] 千值練 新re:edit ironman SHAPE CHANGING ARMOR

This Iron man looks totally different from the previous models
Nashlam 發表於 24-7-2016 02:33 PM
This Iron man looks totally different from the previous models

係Civil War 2個look
腰、三角褲位、大肶及手都係BleedingEdge,小腿就係黑金版,未睇下面張圖真係以為網友自改......:(
漫畫呢件甲都唔討好,千記仲要偷雞用舊模改件了事...
舊件重用唔緊要,改得好睇就得
問題係舊件咁鬼多細節,新件就簡約到無細節
舊件就走圓滑路線,新件就走硬朗路線
重用都俾少少整體一致性交功課丫
千值練可惜冇6吋。:$
呢隻可以不理,不過今年本地千記終於肯將ACG特別貨改玩法算係咁,起碼唔會變南亞限定,可惜今年啲野唔啱心水{:1_374:}
c.ryo 發表於 24-7-2016 08:11 PM
呢隻可以不理,不過今年本地千記終於肯將ACG特別貨改玩法算係咁,起碼唔會變南亞限定,可惜今年啲野 ...

呢點真係要讚, 肯聽意見既廠真係買少見少
真的很特別… 我諗都冇乜人會訂呢隻:(
Too special. :handshake:
原來會出最新個件甲⋯可惜唔係完全跟原著呢⋯:(

又係紅色 ...

出 MODEL I 或者 ENO-SYM ARMOR (SUPERIOR IRON MAN) 都好呀 :ar:

very ugly, i have never seen a ironman are so ugly
家陣套漫畫難看到呢
遲下還要把IM改為黑妹做, 我就想像不到有幾多讀者會接受了