Toysdaily 玩具日報

查看: 5758|回復: 10

[分享討論] Hottoys First Order Stormtrooper 支槍有玄機 … (7/20 已修正!)

:64:唔好意思,個 post 在上載時出咗問題,以下是全文:

… 原來係可以轉成一把有柄的槍,講緊係 blaster rifle 嗰隻,因為説明書乜都無講,戲裏面又冇見過。直至睇到外國網站 video,才驚覺有此機能!如果你都唔知,以下是小小解説:

1. 最初只知道前面手柄可以轉動:

2. 原來底部還可以 180 度轉向:

3. 手抦再可推下以支架承托著:

4. 完成:

HT 整得很精細,亦算是一小賣點,點解唔出句聲

:what:

p.s. 只有 Stormtrooper Officer 同埋 Riot Control Stormtrooper。如果其他 Stormtrooper 説明書有講到,請 C hing 指正!

柄?? any photos?? what 柄??
其實舊果把都可以:(
iamsamuel28 發表於 19-7-2016 10:56 PM
柄?? any photos?? what 柄??

My post was cut off for some reason (I think due to certain Chinese characters). It has been corrected now. Please check again. Thank you!

:77:
舊白兵已有這 function ......{:1_197:}
irvinchu 發表於 20-7-2016 12:41 AM
其實舊果把都可以

我冇舊白兵,多謝 Ching 指正!

:26:
nela 發表於 20-7-2016 05:12 PM
舊白兵已有這 function ......

我冇舊白兵,多謝 Ching 指正!

:35:

thks i also dont know it has different gun mode
又幾好玩咁wo。抵讚。
Nice sharing!!!!!!!!
我都唔知,多謝分享,支持師兄!

{:1_377:}