Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 3A Optimus Prime 柯博文 份量大满足

真心正!! 好詳細report!! !!   完全感受到樓主的喜悅!!!  我都係鐘意開罩頭!!! 希望佢遲d 出多個開罩頭+extra Weapon set !!
{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}
Thanks for sharing ! :74:
上年玩具九展問了Threezero,他們開發第五隻Transformers系列,不過未公佈,叫我們留意報導!
koo9726 發表於 12-7-2016 11:58 AM
上年玩具九展問了Threezero,他們開發第五隻Transformers系列,不過未公佈,叫我們留意報導!

原來咁多師兄都鐘意開面甲希望3A汲取,出返件補品俾我地換
不過唔知實物個頭有無得拆開?

個人覺得以咁大隻成品黎講,今次個頭雕未免太粗枝大葉
但除此之外都非常非常滿意,相信修改體型呢項改動應該無乜人會反對

第五隻唔知係咩呢?鐵皮,爵士同sentinel都有興趣:shiny:
真係幾正咁喎。雖然我唔係變形金剛迷。。但呢隻真係做得幾正幾吸引。
Nice reviews. :78:
近乎完美................................................................very nice
咁大隻架:( 到貨想偷運靜靜雞收埋都難…
williamman00 發表於 12-7-2016 08:55 AM
問左七仔要八月中才到貨,等死人

我都係7仔訂。。反正都等左咁耐,唉唯有等
香港大多數八月中派貨
今天收到貨了。比較隻三一,這個超出期望。抵讚。
謝謝分享拍的好棒我也等這一隻一般版。
koo9726 發表於 12-7-2016 11:58 AM

多谢ching報料,入咗BB,好期待佢地出Soundwave或者Barricade可以咁湊一對.

好耐無留言了,,,,,

多謝樓主分享好圖,,,

手上只剩下這單未取!!!!:handshake: