Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 廣闊的宇宙

[活動展覽] Hot Toys 上海門店試營業

chhnpng 發表於 10-6-2016 08:16 PM
有無地址????

中国上海市浦东新区申迪西路255弄835号(迪士尼小镇之小镇湖畔808.1G号)
總覺得香港係會限抽上海的特別版==
home3302 發表於 12-6-2016 06:01 PM
總覺得香港係會限抽上海的特別版==

動漫展定有,地臺唔同∼:DD:DD

有埋餐飲?!好利害!但opening都咁少人,而家係咪少咗好多人玩hottoys?
BigOil 發表於 13-6-2016 07:16 PM
有埋餐飲?!好利害!但opening都咁少人,而家係咪少咗好多人玩hottoys?

時值中午,午間冷餐+新品樣板試玩會+會員開卡登記。
當日都是受到邀請來參加活動的fans,非顧客,故顯得人少少。
明日正式營業,待我再去打探∼:DD
定價一定好高。     
廣闊的宇宙 發表於 15-6-2016 12:35 PM
時值中午,午間冷餐+新品樣板試玩會+會員開卡登記。
當日都是受到邀請來參加活動的fans,非顧客,故顯 ...

請問上海又咩資格先做到會員, 會似香港咁困難?

鉑金MK21 1880 RMB
MK4 1480 RMB
roy9042002 發表於 16-6-2016 12:34 AM
請問上海又咩資格先做到會員, 會似香港咁困難?

購物滿3800RMB即可成為會員,會員卡有效期至2018年。

大部近期出貨的人偶都有現貨,1/6 iron man mark iii, 1/6 iron man mark xliii, 1/4 iron man mark xliii, 1/6 ultron prime, hulk, vision, black widow, iron legion, Thor, Hawkeye, Nick fury, Darth Vader, Chewbacca, etc. Howard 真識做生意,知道國內朋友只喜歡買現貨